torstai 20. kesäkuuta 2013

Tekemistä sadepäivään...

 Joko sinä tunnet Mibon ihanan tuoteperheen? 
Esimerkiksi vaikka nämä "keittiöpyyhkeet" joista voi nauttia joko pyyhkeenä tai ottaa sakset käteen, leikata hahmot irti ja ommella niistä suloisen pehmolelun.

Minä ostin alunperin "vauvalle" tämän ihanan ketun. Yhtenä sadepäivänä esikoinen oli kaverinsa luona, joten päätin nuorimmaisen kanssa alkaa ompelemaan. Tyttö huomasi "pyyhkeen", tajusi heti idean ja sanoi "äiti tehdään tämä" ja niin tehtiin. Tytön mielestä oli jännää "ruokkia" pehmo vanulla ja nähdä miten kangas muuttuukin valmiiksi pehmoksi omissa käsissä.
Ihastuin helppouteen ja söpöyteen niin paljon, että päätin tilata heti perään uuden hahmon. Tänään kotiutuikin tiikeri odottamaan saksimista ja sitä sadepäivää.
Hahmoja on kyllä muitakin, mutta Suomesta en ole löytänyt enempää. Kettuja ja Tiikereitä myy ainakin Pikkuotus niminen verkkokauppa. 
Lisäksi jemmoissa olisi odottamassa aivan ihanat pahviset eläinhahmot. Nämäkin ovat loistavaa tekemistä lapsille tai lapsenmielisille. Paketissa tulee useampi hahmo, joten tekemistä riittää monelle.
Todellista leikkaa, liimaa ja askartele puuhaa. Täydellisiä niihin päiviin kun ei jaksa alkaa keksimään mitään ihmeellistä, mutta haluaa tehdä kuitenkin jotain kivaa. Osa hahmoista on aika tarkkoja, joten ihan pieni ei välttämättä saa leikattua, mutta valmiilla hahmoilla leikkiminen takuulla korvaa senkin puutteen:)
Ainut ongelma lienee, että riittääkö yksi paketti vai haluaako askarrella koko sarjan. Pehmoista ei perheemme 7v innostunut, mutta nämä saivat kiinnostuksen heräämään.

Mitäs pidät?

3 kommenttia:

Inspiroiva Sekasotku kirjoitti...

Ihania!!! Itse kaupittelisin noita lapselle tyynyinä ja ei noita yksi riitä vaan täytyy olla sarja. Ja kiva kun on tehty sarja :) Tervetuloa tutustumaan blogiini! Arvontakin vielä tänään perjantaina ja ♥ Ihanaa Juhannusta! ♥

Minttu kirjoitti...

Ihania nuo pehmot. <3 Etenkin kettu.
Mulla oli muksuna samantyylisiä pumpulilla täytettyjä kangaspehmoja leppäkerttu ja perhonen ainakin. :)

dibsukka kirjoitti...

Mä muistan, että oli tuon tyylisiä mollamaijoja. Olispa makea löytää niitä vanhoja kankaita.