torstai 11. heinäkuuta 2013

Väriä vauvalle...

 Kerroin aiemmin, että mulla on ihana kangas odottamassa äitiyspakkauksen makuuussin tuunaamista. Nyt se kangas on päässyt omalle paikalleen ja ai kun osaakin olla iloinen väripläjäys.
 Kangas on Marimekon Valpuri kuosia. Mustiin yhdistelmävaunuihin aika kiva kontrasti. Mitäs tykkäät? Ihanaa puuhaa tämä makuupussien tuunaaminen. Äitiyspakkauksen makuupusseja saa eurolla-parilla, joten nämä tulee aika edulliseksikkin jos onnistuu löytämään uuden kankaan halvalla.
Lisää väriä tässä Seppälän vanuhaalarissa. Oi vitsi miten ihana alelöytö tämä olikaan. Tähän on helppo ommella matsaavia pipoja ja tarpeen tullen tuttiketjuja ym. tumppuja.
Väriä riittää näissä kietaisubodeissakin. Olen aivan hullaantunut tuohon Seppälän Baby mallistoon ja nyt kun osa on vielä alessakin, ei ostoksia voi välttää:D

Mutta teitä varmaan kiinnostaa, että mitä näkyi tämän viikon ultrassa. Oi onnea, vauva siellä pää alaspäin oleili. Viime viikon lopulla mokoma nosti itsensä aivan poikittain, arvatkaa oliko tukala olla kun koko ylävatsa oli vauvaa pullollaan. Siitä se pikkuhiljaa on hivunnut oikeaan asentoon ja tässä ollaan. Nyt vaan toivon, että pysyykin näin, pää alaspäin. Sektiosta ei puhuttu sanallakaan, lääkäri toivotti tervetulleeksi synnyttämään kun aika koittaa. Koskaanhan ei etukäteen voi tietää, että miten synnytys ym. menee, mutta olen todella helpottunut, että ainakin nyt kaikki on niin kun kuuluu ollakkin.

Nyt jatkamaan ompeluksien parissa. Mulla on täällä putipuhdas koti ja pestyt, ihanan raikkaat matot lattialla. Pistin pakkaseen laatikollisen mansikoita ja jätin hippusen niistä syrjään sitä odottamaan, että tytöt tulee kaverin luota ja päästään herkuttelemaan jätskiannoksilla. Miehen 7 viikon loma alkoi tällä viikolla, joten arki on ihanan kepeää. Voispa olla aina näin hyvällä mielellä.

12 kommenttia:

Chef kirjoitti...

Mä olen kovasti käynyt kurkkimassa, josko saisi niitä ultrakuulumisia ja nyt niitä tuli :)

Kiva kuulla, että vauva oli ymmärtänyt kääntyä oikeaan asentoon :) Meillä ollaan tänäänkin pyöritty ja hyöritty ja kahdesti vauva on ollut poikittain...muutoin vinksallaan.
Huomenna neuvola, jossa kokeilevat käsikopelolla vauvan asennon ja jos se on edelleen väärä, niin ilmeisesti siten viikon päästä ultrataan ja pohditaan, jotta pitääkö leikkausta pohtia vaihtoehtona.

IHANA makuupussi, itsekin pohdin pussin tuunausta, mutta kun niitä pusseja on jo 4 kpl (olen säästänyt jokaisen lapsen pussin ja niitä voi aina uusi vauva lainata), niin ehkä se 5. olisi jo hieman liioittelua :D

Rea H kirjoitti...

Mitä kääk onko tuo viiri-body Seppälästä?? Ihana... Ja siis kaikki on hienoja. Tuo pussukka on niin söpö, et melkein haluisin oman ison vauvani siihen vielä mahtuvan :) hihhiih eli kuumeilen ihan pikkuisesta.

Ihanaa loppu viikkoa!

Rea H kirjoitti...

ainiiin ja siis paljon paljon onnea loppu tulemaan :)

dibsukka kirjoitti...

Chef: Toivottavasti teilläkin vauva päättää asettua "oikeaan" asentoon. Tämä meidän poju on niin kova pyörimään ja hyörimään, että tuntuu sen välillä heittävän volttia:D

Ehkei 5 makuupussia tosiaan tarvitse :D Mutta tämä tuunaus on kyllä kivaa puuhaa.

Rea H: Juu, Seppälästä. Samaa kuosia on yöpukunakin ;)

Kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!

Ehtisitkö laittamaan parin hyvän oululaisen kirpparin nimeä ja osoitetta pikku postaukseen? Kesälomareissulle ollaan alkuviikosta tulossa ja kovasti tekisi mieli kirppistellä:)

Kiitos jos ehdit vinkata!

dibsukka kirjoitti...

Anonyymi: Ihan ehdottomasti suosittelen käymään Paljekirpparilla. Se on isoin kirppis Oulussa ja kierrettävää riittää kivasti. Itse ainakin teen sieltä paljon löytöjä.

Paljekirppis
Paljetie 12
90150 Oulu

Toinen suosittelemisen arvoinen kirppis on Järkikirppis. Usein teen hyviä löytöjä sieltä, kivan kokoinen ja suht siisti paikka.

Järkikirppis
Alasintie 10
90400 Oulu

Jos nuiden kahden jälkeen tekee vielä mieli muualle, niin keskustassa on Second hand store kellarikirppis. Sieltä löydän lapsille harvoin mitään, mutta aikuisille hyviä vaate, asuste ym. löytöjä tekee kyllä. Ei mikään järin iso paikka ja miinusta huonosti tarjolla olevat parkkipaikat.

Second Hand Store
Isokatu 8
90100 Oulu

Toivottavasti teet löytöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysitpä kivoja vaatteita seppälästä! Tuollaisia bodyjä en itse huomannutkaan, ei kyllä olis tarvettakaan ollut kun nuo kietaisut on vähän hassun näköisiä isommalla vauvalla. Meille lähti takki samanlaista raitaa kun tuo puku. Laatu näissä vaihtelee paljon, piposta haalistu värit jo käyttöönottopesussa mutta se takki pysy hyvänä. Aikaisemman kokemuksen perusteella sukkahousut on hyviä ja ne tregginssit.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kirppisvinkeistä:)

Citymami/Eva kirjoitti...

Miten loistava idea tuunata tuo makuupussi suoraan. vanhan päälle. Itse otin aikoinaan mallia ja teetätin sen perusteella kokonaan uuden. Vaikeinta oli silloin löytää tarpeeksi pitkä vetoketju :)
Kaunis kangas ja sopii hyvin makuupussiksi :)

Mimmu kirjoitti...

Ensi talvena taitaa Oulun katukuvassa liikkua kaksi vauvaa samanlaisissa makuupusseissa, minä kun tuunasin samalla kankaalla äp: n makuupussia jo Valolle :) Harmi kun tuon kankaan valmistus on lopetettu, se on ihana!

dibsukka kirjoitti...

Ai sekö on lopetettu, no ilmankos en löytänyt kangasta kun yritin etsiä lisäpalaa pehmolelujen tekoon:D

Pitääkin pitää silmät auki, että törmääkö samanlaiseen kuosiin ;)

Mimmu kirjoitti...

Tule ihmeessä moikkaamaan jos meidät bongaat kaupungilta :)