lauantai 31. elokuuta 2013

Uudenlaista arkea...

Poika on kahden viikon ikäinen. Uudenlainen arki on alkanut hyvin. Ennen syntymää madelleet päivät ovat vaihtuneet päiviksi jotka vilahtaa ohi super nopeasti. Vauva nukkuu yöt hyvin, joten väsymystä ei ole tarvinut potea. Mies on ollut koko ajan isyyslomalla ja on vielä ensi viikonkin, joten tämä alku on mennyt ihanan rennosti.
Isosiskoista huomaa, että perheeseen on tullut vauva. Molemmat ovat ottaneet veljen vastaan sydämellisesti, mutta lievää herkkyttää on havaittavissa. Vauva saa siskoiltaan ihanaa kohtelua, mutta minä saan kiukunpurkauksia ja "äiti ei tajua" kommentteja. No se kuuluu asiaan ja tunteiden näyttäminen avoimesti on hyvä juttu. Yhtenä iltana olin laittamassa pyykkikonetta päälle kun vauva alkoi itkemään. Itku loppui lähes samantien ja kun menin katsomaan, näin esikoisen vauvan vierellä laulamassa tuutulaulua ja silittämässä pientä poskea. Oi, oli sykähdyttävä näky.

Minä nautin suunnattomasti kun pääsen vaunulenkeille, voin liikkua normaalisti ja nukkua yöt ilman supistuksia tms. jomotuksia. En ikävöi raskaana oloa tippaakaan, oikeastaan päinvastoin. Ihanaa olla taas oma itsensä, ainakin melkein:) Tätä kaipasin.

Kaikenkaikkiaan on helppoa olla nyt tyytyväinen. Vauva on kertakaikkisen ihana, tyttöjen reippautta osaa arvostaa entistä enemmän ja miehen  panostus perheeseen tuntuu upealle. On semmoinen kaikki on nyt kohdallaan olo.

Blogissa on ollut hiljaista, mutta palailen linjoille.

9 kommenttia:

Chef kirjoitti...

Voi, miten pieni ja suloinen poika <3

Ja ihana kuulla hyviä kuulumisianne :)

Oma odotukseni on nyt loppumetreillä ja vaikka en vielä koekkaan mitään kiirusta sen suhteen, että vauvan tulisi jo syntyä, niin sitä oman kropan takaisin saamista itselleni kyllä jo kovasti odotan. Onneksi odotus palkitaan ihan pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea koko perheelle! Niin suloinen vauva <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pienokainen, onnittelut!

dibsukka kirjoitti...

Chef: jaksamisia loppumetreille:) Palkinto on sen kaiken arvoinen :)

Kiitos:)

Iida kirjoitti...

Ihana pikkuinen! Hassua, vastahan oma poika oli noin pieni ja nyt hän on jo iso puolivuotias. <3

Anonyymi kirjoitti...

Onpa söpö vauva :)
Onnea teidän perheellenne!

Amy kirjoitti...

Voi hellanduudelis mikä söpöliini!
Ja niin tumma tukka!

dibsukka kirjoitti...

Iida: Aika menee niin nopeasti :/

Amy: saapa nähdä säilyykö tummuus. Keskimmäisellä oli myös tumma tukka syntyissään, mutta vaaleni nopeasti. Esikoinen on aina ollut vaalea.

Anskuli kirjoitti...

voi ku toinen on niin ihana <3 paljon onnea vielä!!