keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pakko saada Pandaa...


Meille kotiutui eräältä nettikirpparilta Lindexin superihana pandapuku.
Puku on käytännöllinen ja juuri passeli näiden lämpöisten syyspäivien vaatteeksi kun suunnataan vaunuilemaan. 
 
Panda-aiheiset jutut on jotenkin aivan superihania ja koska minulla on joku musta-valkoinen värivillitys edelleen menossa, niin sehän sopii siihen täydellisesti. Sanotaanko näin, että nyt iski pieni pakkomielle alkaa keräämään kaikkea pandateemaa. Bambi pakkomielteen te jo tiedättekin...
Panda nalle on vauvalle tuotu lahja, ihana. Panda bodykin on ollut käytössä hurjan paljon ja onneksi kangasta on vielä hippusen jemmassa tulevia ompeluksia ajatellen...
Sopii Panda tytönkin vaatteisiin, esim. tämä Nextin setti on ollut yksi esikoisen lemppareista...
 Nyt mua harmittaa kun en näiden Kappahl Newbie ihanuuksien myyntiaikaan ollut "hereillä". Pandapuku on kiikarissa eräällä nettikirppailla, tosin koko on vähän eri kun toivon, mutta hyvin näitä kierrätetään, eli varmasti löydän omani. Pipokin on pakko saada, ellen sitten kopio ideaa valkoisen kankaan ja mustan kangastussin kanssa:) Tosin pipohan olisi lähes samanlaisena versiona Mini Rodinilla, mutta hintakin on toki sitten eri...
Ylempänä olevan kuvan pandatossukat on Ebaysta. Se onkin oikea aarrearkku tälle Panda teemalle. Tämä puku oli pakko tilata jemmaan. 
 Missä muualla on Pandaa? Mini Rodinilla on ainakin vaikka mitä. Tuo musta-valkoinen haalari olisi ihana vauvalle, mutta hintansa puolesta jää kyllä ostamatta "vaunuhaalariksi". Kävelevälle taaperolle olisi aivan ihana. 
 
Entä muita? Iiks, nytkö siellä alkaa satamaan. Miepä lähden kipaisemaan vaunut sisälle ja vissiin voisi pandan sijaan miettiä päivän ruokaakin.

Mukavaa viikon jatkoa...

6 kommenttia:

elluelina kirjoitti...

Meilläkin fanitetaan pandoja, erityisesti lasten puolesta, mutta kyllä mäkin tykkän kovasti! :) Esikoisen (poika 7v) rakkaista rakkain on kulunut WWFn panda-unikaveri. Joka ei tosin ole enää musta-valkoinen.. pikemminkin musta-harmaa :D

dibsukka kirjoitti...

Rakkaudella harmaannutettu :)

Kinuski kirjoitti...

Pandat on söpöjä :) Nextin tämänhetkisessäkin valikoimassa on pandaa: yöppäreitä, jumpsuitteja, sukkiksia, paitaa, hattua, tossuja..

Tuuliviiri kirjoitti...

Mä niin rakastuin tuohon oranssiin pandahaalariin. Mutta hinta, herranen aika :D Taitaa jäädä kanssa hankkimatta meidän tulevalle talvivauvalle.

Sifia kirjoitti...

http://fi.nextdirect.com/en/girls/newborn-girls/mono-moo/5

Nextillä on aivan ihania panda juttuja nyt pienille!! Kannattaa kurkata. Postikulut ovat ILMAISET ja tuovat paketin kotiovelle yleensä todella noepasti! :)

PuuVilla kirjoitti...

Mutta tuo panda kääreen saanut lutuinen pikkuinen vasta hieno on!!!