maanantai 23. syyskuuta 2013

Pikkujuttuja...

Vauva nukkuu edelleen hyvän pituisia päiväunia ja silloin on aikaa tehdä kaikkea pientä kivaa.
Löysin tuollaisia pinkkeja ja punaisia kehyksiä joku aika sitten kirpparilta. Laitoin punaisiin kehyksiin ihanat nallekortit ja näin keskimmäisen huone sai uudet pikkutaulut. Sininen ja vihreä kortti taasen meni vauvan hoitotason luokse ja pinkit kehykset odottavat kauniita kuvia, kenties juurikin jotain ihania postikortteja.
Kutistemuovista olen kirjoitellut aiemmin mm TÄÄLLÄ. Tällä kertaa tämä kerrassaan hauska materiaali päätyi tyttöjen kanssa tehtynä koruiksi ja avaimenperäksi.
Piirsimme ponit kangastusseilla ja se toimi todella hyvin. 
 
 Siinä piirtelyn ohessa nuorimmainen onnistui sotkemaan valkoiseen paitaan tussia...
 
Mutta eipä hätää, paita pois ja arkistojen kätköistä silityskuva tussin päälle. Pari blingblingiä koristamaan kuvaa ja valmista.... En ole vielä testaillut, että miten hyvin kuva kestää silittämistä, mutta tuo on todella helppo tapa a) peittää tahroja, b) uudistaa / piristää vaatteen ilmettä.
Muuten näpertelyt on olleet luokkaa "neliöpipoja ja huiveja", helmikoruja tai pientä askartelua. Ompeluksien aloittelua ja pompuloiden tekemistä.

Pieniä juttuja, mutta niitä arjen henkireikiä.
Tässä vauva-arjessa sen jälleen huomaa kuinka korvaamatonta voikaan olla vaikka puolituntinen omaa aikaa rakkaan tekemisen parissa. Muistakaa itsenne!!!

Ihanaa alkanutta viikkoa :)

4 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Onpa ihania askarteluja! Nuo ponit taitaa päästä meilläkin työn alle. Mistä noin ihana silityskuva on löytynyt?

Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttuja olette tehneet :) Samanlaisia ajatuksia täälläkin siitä kuinka "terapeuttista" on saada hetki omalle tekemiselle. Yleensä otan silloin sukkakutimet esiin. Meillä täällä häärää 4-vuotias tyttö ja 4kk:n ikäinen poikavauva.
Mukava viikkoa!

HennaT

Ulla kirjoitti...

Huippu ihanan näköinen tuli tuosta tuunatusta paidasta!!Pysyykö nuo blingblingit hyvin pesussa?Pikkutaulut myös söpöjä!

dibsukka kirjoitti...

NorppaStiina: Ostin sen aikaa sitten Hanhelin verkkokaupasta.

HennaT: Kiitos:)

Ulla: Pysyy jos nurinpäin pesee. Rummussa osa napsahtelee irti, mutta osaa ei saa taas irti kirveelläkään. Helmen liimoissa tuntuu olevan huimia eroja.