sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyskuu...

 Tänään on syyskuun ensimmäinen päivä. Ihanaa omalla tavallaan kun syksy tulee. Se tietää paljon kynttilänvaloa, ruskaväritystä ja sitä, että saa kaivella kaapeista lämpöisiä neuleita esille. Kesän kuumuus on muisto vaan ja ilman raikkaus on suorastaan virkistävää.
 
Virkistäviä on myös syksyn vaatemallistot joita joka paikkaan tupsahtelee. Esimerkiksi nämä Tutta uutuudet ovat kertakaikkisen ihania. Mallistoa on sini ja vaaleanpunaisenakin, mutta tämä valkoinen on suosikkini.
 Tämä yöpuku lähtee tilaukseen. Pidätkö sinä näistä vai kaipaatko enemmän väriä?

5 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Just ihania, niitä tänään katselin Keskisen kyläkaupassa.

dibsukka kirjoitti...

Oliko siellä värikkäinä näitä? Mille ne vaikutti? Mä oon nähnyt livenä vaan valkoisen ja se ainakin tosiaan on todi ihana.

Anonyymi kirjoitti...

On suloisia..etenkin nuo ruskeat velourpökät. Niihin olisi ihana yhdistää sitä vaaleansinistä/punaista. Kivoja unisex-kuoseja,olematta liian uusretroja minun makuuni. 5 ja 8 vuotta sitten tyttöjeni vauva-aikana meilläkin oli tuttan vaatetta käytössä,ihanan pehmeitä ja ainakin silloin hinta-laatu suhde mielestäni hyvä. Liekö hinnat nousseet nykyisin? Mukava oli lukea edellisestä postauksesta,että arki lähtenyt sujumaan teillä kivasti. Oletko itse toipunut hyvin synnytyksestä?
Mukavia syyspäiviä,täällä etelässä oli aamulla vain +4 kun esikoiseni lähti kouluun. Hrrrr... :)
t. Sanniska

dibsukka kirjoitti...

Sanniska: Minusta hinnat ovat nousseet siitä mitä olivat tyttöjen vauva-aikaan, mutta niin taitaa olla noussut kaikki muukin. Hinta-laatusuhde on edelleen kohdallaan ja jälleenmyyntiarvo (jos sitä ajattelee) on todella hyvä.

Kiitos kysymästä, olen toipunut oikein hyvin :)

Amy kirjoitti...

Oli joka värissä. Tosi kivoja ne värillisetkin. Mutta mun makuun eniten toi valkoinen.