sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Uutta päälle pikkumiehelle...

Meidän pikkuinen on tänään 4 viikon ikäinen. Huomenna on 1kk neuvola ja jännitän uusia mittoja. Pituutta pojalle on ainakin tullut, nimittäin vaatteita on jäänyt pieneksi jo monen monta. 
Sen lisäksi, että vauva kasvaa huimaa tahtia, hänellä on taipumusta puklailla bodeja pyykkiin, joten vaatetta kuluu. Käytiin perjantaina esikoisen kanssa kahdestaan kaupungilla. Hänen piti saada uusi uimapuku ensi viikon uimakouluun, joten sitä etsiessä kerkesin samalla hieman selailla vauvapuoltakin... H&M:ltä löysin supersöpön krakabodyn ja kahdet puolipotkarit. Keskimmäiselle löyty aivan superihanat pupufarkut ja molemmille röyhelöhameet, mutta katsotaan nyt näitä vauvajuttuja...
Lindexillä oli kivoja kuoseja ja kuvan pöllöbody sopii tähän syksyaikaan ihanasti. Kappahliin taasen oli tullut tuollaista suloista kuosia ja sieltä olisin löytänyt vaikka mitä muutakin ihanaa, mutta harmistus miten huonosti siellä oli tarvitsemaani kokoa. Täytyy poiketa sinne uudelleen myöhemmin...
 Lindexiltä yöpuku hauskalla kuosilla. Yöpukuja kuluu myös ihan käsittämätön määrä ja mietinkin, että mistä löytäs ihania yöpukuja pienelle pojalle. Nextiä monet vinkkas jo pandapostaukseen, mutta sieltä on kaikki ihanat myyty loppuun.
H&M nallebody ja lisää Lindexiä... Ota kolme, maksa kaksi tarjouksen hyödyntäen otin sit metsäbodyn kaveriksi parit housut.
 
 Ja esikoisen valitsemana autoyöpuku Lindexiltä.
Ei sovi unohtaa näitä söpöjä pikkuisia sukkia.
Eikä sitä, että Seppälässä oli jälleen ihanuuksia vauvalle.
Pukleja vastaan:)
H&M kaulusbody ja sitten nettikirpparilta löytynyt uusi Newbie body.
 
 Kirppareista puheenollen... Sieltäkin tekee löytöjä, mutta niistä ihan oma postaus. 

Jännää tämä poikien vaatteiden shoppailu. Vähän sama ku meni ekan kerran ostamaan vauvanvaatteita. Tyttöjen uudet ihanuudet on jäänyt täysin postaamatta, mietin, että pitäiskö kasata joku "lempivaatteet" kollaasit kummankin kaapeista? Löytyskö kiinnostusta?

8 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja ostoksia!

Ihana tuo Kappahlin body, tulee vähän mieleen ne satumetsä-astiat :)

dibsukka kirjoitti...

Totta! Nuita oli paitoina isommille lapsille ja valkoisena myös.

piitzi kirjoitti...

Mä voisin sit jonkun ajan päästä ostaa sulta niitä ihan pieniä unisex-vaatteita jos raskit myydä ;)

dibsukka kirjoitti...

Pienimmät menee "muistolaatikkoon säästöön", mutta jotain varmaan laittelen myyntiinkin kun ehdin. Pitääpä pitää mielessä:)

Ulla kirjoitti...

Samoilla fiiliksillä olin itse kun kahden pojan jälkeen tuli tyttö.Oli niin outoa mennä kaupassa sinen tyttöjen puolelle=) Nyt on ihan kotonaan molemmilla puolilla! Ihania vaatteita olet kyllä teidän pikku miehellä löytänyt,en edes tiennyt että seppälässäkin on noin pienelle vaatteita..hmm..koskahan oon sielä viimeksi käynyt?!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vaatteita olet poikavauvalle löytänyt.
Mielelläni itse tyttöjen äitinä lukisin yhä myös postauksia tyttöjen vaatteista.

dibsukka kirjoitti...

Tyttöjen vaatteista tulossa:) mm. Talvivaatemietintää ja kuvakoosteet tyttöjen lempivaatteista tänän syksyn ostoksien osalta ym...

Kassukka kirjoitti...

tyttöjen vaatteet kiinnostavat myös!! :)

Ihania poikien vaatteita!!! :)