torstai 3. lokakuuta 2013

Karhu ko karhu...

Pikkumies on yhden ja puolen kuukauden ikäinen. Voi mikä ihana hurmuri tämä meidän vauva onkaan. Hymyjä satelee perheen iloksi jatkuvalla syötöllä ja ihan mahdottomasti on pienellä asiaakin kun koko ajan kuuluu "vauvan puhetta". Välillä on päiviä kun ilmeisesti massua vääntää ja silloin löytyy voluumia, mutta näitä päiviä ei kyllä ole montaa ollut. Öisin pieni nukkuu edelleen todella hyvin. Yleensi syöntivälit on noin 3-4h, mutta nukkuu pieni välillä 6h pätkiäkin öisin. Pitkät päiväunet ovat myös miehenalun vahvuus ja välillä pitää käydä vaunuja tökkäämässä, että heräisit jo äidin iloksi. Joskus oli aika kun olin varma, että minut on luotu kahden lapsen äidiksi. Nyt tuntuu, että tämä pieni on kuulunut meidän perheeseen aina. On ihanaa kun uskaltaa muuttaa mieltään. Voispa laittaa tätä tunnetta pulloon.
Äippälomalla on hirveän paljon aikaa tehdä kaikkea kivaa, kuten nyt vaikka shoppailla vauvanvaatteita. Kerroinkin aiemmin, että mulle on iskenyt Panda villitys ja tässä pari ostosta sen tiimoilta.
Puolipotkareissa aivan ihanat jalkaterät.
Ehkä maailman suloisin yöpuku.
Vauvan kuvakirjoissakin on karhuja.
Småfolkin pandabodystä keskimmäinen sanoi "äiti tuo panda on kamalan surullisen näköinen" ja niin se kyllä onkin. Onneksi bodyn käyttäjä on yhtä hymyä.
Kirppareiltakin löytää pandoja!

Te vinkkasitte, että Nextillä on ihania pandavaatteita ja niin toden totta oli. Kaikki ihanat oli vaan loppuunmyyty, niisk. Nooo, ei maailma tähän kaadu, nyt laajensin hulluuden kankaiden puolelle. Ompelu tuntuu taas ihanalle kun voi istua koneella ilman selkäkipua. 

Tämmöstä tämän katon alle, kepeää arkista tohinaa, miten teidän lokakuu on alkanut?

11 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Mun ei tarvi kun nähdä tuo teidän ikioma söpö karhupoika ja johan alkaa vauvakuume nostaa päätään...
Vaan ei, sanoo järki, alkaa tuo neljäkymppiä uhkaavasti lähestyä, joten täytyy pitää vauvakuume kurissa ja olla tyytyväinen nykyiseen kolmikkoon... ;-)

Pandat on kyllä hirmu söpöjä! Ja just poikavauvan juttu.

dibsukka kirjoitti...

Hih, kolme on hyvä luku. Todin ymmärtän mitä tarkoitat. Tuntuu itsestäkin, että voiskait sitä tehdä kymmenen lasta :D

Ciacy kirjoitti...

Voi mika ihana hulmuli!

Rea H kirjoitti...

Mikä suloisuus , ihanat silmät , nappimaiset. Vauvan hymy on ihaninta. Hyvin nukkuu <3 Nauttikaa vauva - ajasta :)

Suvi kirjoitti...

Voi söpöys. <3

Geisha kirjoitti...

Ihana pikkuinen : ) Onnea!
-Sari

Anonyymi kirjoitti...

Jestas miten söpö vauva! Ei tuon ihanampaa voi maa päällään kantaa :)

Anonyymi kirjoitti...

on kyllä niin kaunis tuo teidän vauva :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Muistan että joskus kirjoitit akjaxin vaunuista. olisitko voinut tehdä vaunupostausta miten toimineet käytössä, +/- puolia tai vaikka lyhyemmin laittaa tähän kommenttiboxiin? meillä odottaa samanmoiset vaunut käyttöönottoa vielä muutaman kuukauden ja kiinnostaisi tietää onko niin hyvät kuin miltä vaikuttaa, hankintahinta kun oli edullinen moniin muihin verrattuna :) toivottavasti nyt edes muistan oikein että teillä on kysesisen merkkiset vaunut! :D

dibsukka kirjoitti...

Oikein muistit.

Ollaan tykätty vaunuista tosi paljon. Voisin kirjoitella pienen käyttökokemuksen paremmalla ajalla, mutta sen sanon heti, että hetkeäkään en ole ostosta katunut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla! :)