tiistai 12. marraskuuta 2013

Libero...

 Silloin kun meidän nuorimmainen syntyi, sain sähköpostia jossa kysyttiin, että saako meille lähettää pienen lahjan Liberolta. Suostuin hyvillä mielin, sillä kyseisen merkin tuotteita meillä on käytetty jo silloin kun esikoinen oli vauva, eli 8v sitten. Yhtenä päivänä kun tulimme vaunulenkiltä, odotti kotona paketti jonka sisältö näytti tältä: Tuo harmaa pussin sisällä oleva juttu on ihanan pehmoinen karvapeitto.
 Nyt kun paketin sisältöä on saanut reilut pari kuukautta testailla, voin jälleen todeta olevani oikein tyytyväinen. Monetkaan vauvat eivät tarvitse voiteita tai kylpyvaahtoa, mutta vähän isommalle taaperolle esim. vaahtokylpy on ihan pop juttu ja rasvaa saattaa tarvita silloin tällöin esim. pakkasen kuivattamaan ihoon. Öljy on näistä tuotteista se meillä eniten käytetty. Pieni tilkka kylpyveteen ja oi miten pehmoinen vauvan iho on. Ärtyneeseen vaippa-alueen ihoon on sinkkivoide todella hyvä apu. Tämän vauvan kanssa sitä ei ole vielä tarvittu, mutta muista tyttöjen vauva-ajoilta sen, että sinkkivoide toi nopeasti avun ärtyneeseen ihoon.
Puhdistuspyyhkeitä meillä kuluu ihan älytön määrä ja itselleni oli uutta nuo käsien ja kasvojen pyyhkimisliinat. Etenkin hoitolaukussa nuo ovat todella käytännöllisiä, sillä soseiden kanssa sotkee hirmuisesti ja aina ei kyläpaikassa tai esim. kahvilassa ole sitä paperia lähettyvillä. Kotonakin jos pyyhkii pienen naamaa kuivalla paperilla jatkuvasti, niin se kuivattaa ihoa ja taasen esim. harsoihin pyyhkiminen tuo melkoista pyykkiä. Ehkei nämä mitään jokapäiväisiä välttämättömyyksiä ole, mutta kiva lisä. Vaipanvaihdossa nuo ovat korvaamattomia, vauvan kakkapyllyn pesen aina, mutta jokaista pikku rupsua ei jaksa olla pesemässä ja onkin kiva kun vaipanvaihdon yhteydessä saa nopeasti puhdasta. Nuo lasten vanupuikot ovat myös tosi käteviä. Monet työntää vanupuikon liian syvälle lapsen korvaan, näissä sitä vaaraa ei ole. Yksi tuote jota kuvassa ei näe, oli vaipojen pienet roskapussit. Nekin ovat käteviä silloin kun et halua täyttää isoa roskapussia vaipoilla, eli hajuhaitat pienenee, mutta sanotaanko, että ilmankin pärjää:)
 Paketin ehdoton suosikki on kuitenkin tuote minulle, eli liivinsuojukset. Minulla tulee maitoa ihan älytön määrä ja jo ekalla viikolla imetystä sain todeta, ettei kestoliivinsuojukset ole minun juttu. Ei ainakaan nyt kun maitoa holvaa paljon, ehkä tuonnempana. Kertakäyttöisiä liivinsuojuksia olen kokeillut takuulla kaikkia merkkejä mitä markkinoilta löytyy. Osa on ok, osa päästää maidon läpi samantien, osa tuntuu muuten vaan huonoille, mutta nämä on ihan huippuja!! Ensinnäkin näiden imukyky on loistava. Suojia ei tarvitse olla koko ajan vaihtamassa ja ne tuntuu kuiville. Ne on mukavan tuntuiset ja suojusten hyvän kokoinen tarra pitää ne paikoillaan loistavasti. Tykkään tosi paljon ja olen iloinen kun sain mahdollisuuden kokeilla näitä, en nimittäin tiennytkään, että Liberolla on olemassa liivinsuojuksia.
Vaipoista meillä käytetään Liberoa, se on ollut paras jokaiselle kolmelle lapselle. Ja on pakko mainita Libero-kerho. Kerhossa saat ostamistasi tuotteista pisteitä ja pisteillä voit "ostaa" kivoja juttuja lapselle. Meille on nyt tulossa juuri tuolta kerhosta ihanat käsinuket.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, tuota käsinukkekampanjaa ei ole enää netissä :( Tuli tieto, että erikoistarjous päättynyt :(

dibsukka kirjoitti...

Niinkö? No mutta pistekaupassa on ihana lintu käsinukke:)

Anonyymi kirjoitti...

1300 pistettä, eli 13 pakettia (kun nuo olla saanut neljällä)

dibsukka kirjoitti...

Isosta vaippapaketista saa 150p, elikkä ei siihen ihan noin montaa tarvi. Hoitotuotteista saa myös pisteitä:)

Harmittavaa kun se loppu näin pian, itsekkin olisin tahtonut muut hahmot:( toivottavasti tulee jotain muuta kivaa tilalle.