sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Name it...

Name it merkiltä löytyy aina ihanuuksia pienelle pojalle.
Vai mitä sanot tästä herttaisesta nallesetistä? Housut on pehmoista samettia. Varmasti mukavan lämpimät lattialla möyryävälle pukkumiehelle. 
Pari yöpukua monta senttiä venyneelle käyttäjälle. 
Tähtiä ei voi koskaan olla liikaa, mutta oma suosikkini on kyllä tämä pingviinikuosi. 

Oih, on ollut aivan mahtava viikonloppu. Tänään ollaan ulkoiltu niin paljon, että olen aivan puhkikuitti. Nyt tekemään jouluostoksia kun lapset nukkuu ja mies vahtaa formuloita. Tytöt kirjoitti kirjeet joulupukille ja oon aivan suunnattoman onnellinen kun toiveissa oli leluja, eikä yhtään pelikonsolia tms.:) Luin lehdestä tällä viikolla, että nykylapset lopettaa leikkimisen liian aikaisin ja viettävät sensijaan aikansa pelaten tableteilla tai muilla laitteilla. Osa ei osaa ulkoillakkaan kun pihalla ei muka ole tekemistä. Jotkut 8v ikäiset tai nuoremmatkin ovat luopuneet leluistaankin siksi kun eivät leiki:( Surullista, ihan ku lapsuus ei olis liian lyhyt muutenkin. Meidän tytöillä on todella rikas mielikuvitus ja leikkejä keksitään vaikka mistä. Silti pelkäsin, että löytyykö 8v toiveista leluja vai viihde-elektroniikkaa. Leluja löyty, jeee!!! Ja ei, eihän ne toiveet kerro kaikkea, mutta olisi minusta surullista jos 8v olisi mielestään liian vanha leluille ja toivoisi vain jotain ruudusta vahdattavaa. Tosin siivouksen kannalta se olis tosi kätevää, heh. 

7 kommenttia:

Kotiäiti kirjoitti...

Mä tykkään myös Name Itin vaatteista. Ne on ollu meidän vauvoille parhaimpia malliltaan, kun ovat pitkiä ja kapeita. Henkkiksen bodyt esimerkiksi ovat aivan liian lyhyitä ja leveitä. Ja pehmeitäkin Name Itin vaatteet ovat! Suloinen setti muuten ja tähdet on kyllä kestosuosikkeja. :)

dibsukka kirjoitti...

Meilläkin on pitkä poika, joten nämä on loistavan mallisia. Monissa vaatteissa jää pituus kesken, mutta leveyttä olis vaikka kahdelle muksulle :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Söpöisiä nuo vaatteet! Olisi kiva tietää mitä teidän neidit pukilta toivoo? Kuinka monta toivetta toteutatte.

t: Niinuska ja tytöt

dibsukka kirjoitti...

Mä voisin jossain vaiheessa tehdä pienen joululahjapostauksen:)

Amy kirjoitti...

Meidän 6v ja 8v kirjoittivat kans sunnuntai-iltana joulupukille. Kirjeet laitettiin perinteisesti verannalle harjan alle ja voi riemua, kun aamulla kirjeet oli kadonneet ja tilalla oli suklaapatukat... ;-)

Yhtäkään pelitoivetta ei meidänkään lapsilta tullut, ellei pojan lego-lautapelejä lasketa. Hyvä niin. Meillä leikitään vielä ihan täysillä. Ja ulkoillaan.

Ihanuus tuo nallesetti!

dibsukka kirjoitti...

Ihana perinne, ihan tuli hymy huulille.

Lautapelit on asia erikseen:)

Mari kirjoitti...

Meillä asustaa kanssa hyvällä mielikuvituksella varustettu paljon leikkivä 8-vuotias. Toki lähes päivittäin ruinaa pelaamista tabletilla, välillä saa pelata, useimmiten ei ;).