perjantai 6. joulukuuta 2013

Lindex verkkokauppa ale: Lastentuotteet ota 3, maksa 2

Nyt Lindex verkkokaupassa viikonlopun ajan on alennus lastentuotteista: Ota 3, maksa 2.
 Viime viikolla shoppailin verkkokaupasta vauvalle yöpukuja ja silloin jo katselin, että tarjolla olisi vaikka mitä ihanaa tytöille. Tätä alea odottelinkin ja niinpä heti aamukahvia hörppiessä poimin ostoskoriin omat suosikkini. Tuo mekko on tosi pirteän näköinen. Panda leggarit on melkein häiritsevän paljon samanlaiset kuin Nextin viime malliston pandaleggarit oli, mutta silti halusin ne meille. Pandaa on myös tunikana, mutta itse en pitänyt niistä ja ajattelin kokeilla tätä settiä tai sitten pitää leggareita muiden yläosien kanssa. Ihanat!!
 Salmiakkikuosi on uusi suosikkini. Koska keskimmäisellä on mustia tyllihameita nyt useampi, niin niiden kanssa tuo paita ja nuo supermakeat salmiakkisukkarit on takuulla kiva yhdistelmä.
 Sirkusteemalla kimallusta ja salmiakkikuviota. Tykkään!! 

1 kommentti:

Rea H kirjoitti...

Just kivoja juttuja kollaseissa. Nyt tämä ale multa meni ihan ohi. Lindex on kyllä yks mun suokkareista. Nuo harlekiinit ja sirkukset sun muut :) Niin ja super kestäviä , aina yllätyn kun pysyvät niiiiin niiiin hyvä laatuisina. Ja hinta kohillaan.Kivaa uutta viikkoa sinnekin.Ps. Mä postasin just kengistä , tuuppas kurkkimaan ;)