lauantai 14. joulukuuta 2013

Niitä kuvia niinku oikeasti...


Ostin jo pari kuukautta sitten kotiin tuollaisen valkoisen peuranpään. Ajattelin, että se tulisi portaiden "tasanteella" olevan peilin viereen, tuonne missä on nuo kaksi poroa lattialla (ja itseteossa kissa niitä järsimässä...) Päätin, että laitan (tai siis laitatan miehellä) ne sinne samalla kun laitellaan uusia valokuvia ja kehyksiä portaiden seinällä olevaan kollaasiin... Kehykset löytyy, mutta kuvista pitäisi osata päättää ne ihanimmat jotka seinälle päätyy. Vaikea homma.
Vaikeasta tulikin mieleen... Löysin tuollaisen ihanan viiden kuvan kehystaulun kotiin. Ajattelin, että olisi hauska idea saada siihen jokaisesta perheenjäsenestä jonkun tietyn aikakauden tai tyylin teemainen kuva, mutta minkä? Hippiperhe vai oikein semmoinen vanhanaikaisen näköinen kokoelma vai joku kuninkaallinen (tällä naamalla never) vai mikä? Olisi niin passelisti jokaiselle oma kehys, joten pitää kehitellä asiaa eteenpäin.
Nyt raivaamaan paikkoja kuntoon, että pääsen laittamaan joulukuusen tupaan. Omenapuu versoilee jo, mutta nyt pitäs saada vähän joulusempaa ilmettä. Hirmuisen nopeasti vilahtelee päivät, kohta on aatto, iiiks.

Mukavaa viikonloppua.

Ei kommentteja: