sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Höpinää...

Huomaatteko miten paljon päivä on pidentynyt. Ihana aurinkokin on näyttäytynyt jo monena päivänä. Valo tekee niin hyvää. Täällä on ollut melko kylmä, joten ollaan keksitty tekemistä sisällä ja jätetty ulkoilut odottamaan lauhempaa keliä. Me muuthan kyllä tarettas, mutta perheen pienintä ei huvita viedä pakkaseen pitkäksi aikaa.

Auringon lämmin väri muistutti minua yhdestä kankaasta,  joka on odottanut mekoksi pääsemistä.
Siispä tuumasta toimeen.
 
Ja tämmöinen siitä sitten tuli. Lämmin velour on varmasti nyt talvella kiva päällä.
 No sitten me ollaan näperrelty taas pompuloita ja ihania rusetteja. Näiden valmistuttua innostuttiin harjoittelemaan kampauksia ja voin viimein todeta, että osaan kuin osaankin tehdä jo aika makeita lettivirityksiä ym. nutturoita. 
Osa pinneistä on niin herkkuja, että eihän näitä raski edes pitää. No eiku raskii ja pitääkin pitää.

Sitten me ollaan leivottu. Kokeilin uutta juustokakku reseptiä ja pitihän sitä suklaa piirakkaakin tehdä. En käsitä kuinka paljon sitä pitää tehdä, että perhe kyllästyy. 

Ja oi, pääsin pitkästä aikaa kiertelemään kirppareita.  Tartuin haasteeseen, että joka päivä tänä vuonna pitää hävittää yksi tavara ja kiitos kiertelyn, oon pahasti jäljessä.  Kiinnostaako teitä nähdä täällä blogin puolella haasteen kulku? Tiedän, että muutama lukijakin on siihen lähtenyt.

Mitäs muuta me on tehty. No siivoiltu, tai siis mies siivoili keittiön kaikki kaapit ja minä kuskasin viimeinkin peräkontillisen tavaraa kierrätyspisteeseen. Vaihdoin kukkamullat ja samantien koko kukat uuteen osoitteeseen kun päätin,  että en jaksa katella niitä enään. Varasin kirppispöydän ja unohdin hintalaput kokonaan. Käytiin keskimmäisen balettitunnilla ja ihmeteltiin eskariin ilmoittautumislappua. Sitte olihan meillä nuorimmaisen 5kk juhlapäiväkin ja rokotteen tuomaa harmistusta. 

Muuten niin normikauraa,  että ihan hymyillyttää.

Levänneenä uuteen viikkoon. Luistinkassi nojaa ovenpieleen. Ollappa huomenna alle miinus 15.

Palaillaan.

5 kommenttia:

piitzi kirjoitti...

Oi kun kivoja pompuloita =)
Meillä on kans kaappien tyhjäys operatsuuni menossa, ennakoidaan mahdollista tulevaa muuttoa ettei sitten tositoimissa olisi niin kova homma. Facebookin roskalavalle laitoin käypää rompetta jakoon ja kaikille löytyi ottaja. Olen siis päivässä luopunut jo vähintään kuukauden verran tavaraa =D

dibsukka kirjoitti...

Se roskalavapalsta on huippu. Oon itekkin päässyt vaikka mistä eroon sen kautta.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Onpas kiva mekko! Ja ihania pinnejä ja pompuloita :)

Cia kirjoitti...

Ihana mekko! Mä oon ihan hullaantunut keltsin ja pinkin yhdistelmään :)

Chef kirjoitti...

Kylläpä olet taas saanut kaunista aikaan :)

Ja ehdottomasti kiinnostaa nähdä moisen haasteen edistyminen. Harmi, kun en itse tuollaiseen ollut missään törmännyt...olisi ollut mukava sitä kokeilla. Ehkäpä sitten ensi vuonna? :D