maanantai 10. helmikuuta 2014

Pandan syleilyyn...

Meidän pikkumies on vasta 5kk ikäinen, mutta levittelee lelujaan jo joka paikkaan. Pienen yleisin leikkipaikka on alakerrassa, mutta ollaan me yläkerrassakin ja sieltä on puuttunut tämmöinen...
Säilytyspaikka leluille. Niinpä leikkelin yhden aarteistani, eli ihanan Viljamin puoti pandakankaan ja ompelin pienelle ikioman pienen pehmoisen lelukorin. 
Vuoren ja päällyskankaan väliin sujautin pahvisen tuen, jonka saa pesun ajaksi pois. Tykkään ja innostuin, näitä pitää saada lisää. 

Täällä on pitänyt kiirettä. Vauva on edelleen ihanan helppo tapaus, mutta miten sais ittensä rauhottumaan hetkeksi aloilleen? Joku kevätvilli, eikö? 

6 kommenttia:

La Petite Princesse kirjoitti...

Minusta nämä itsetehdyt korit ovat aina superihania ♥

Meillä siirtyy tytöt pian alakertaan ja samalla suurin osa leluista. Onneksi siellä on lipastoja jne, mutta niiden sisään myös näitä :)

Kaisa A kirjoitti...

Voi, kuinka suloinen! Sinne kelpaa laittaa aarteet piiloon! :) Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa.. Ihanaa viikkoa teille! <3

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kori! Tuosta alimmasta kuvasta pisti silmään nuo rakennuspalikat, vai mitkä lie. Sininen ja valkoinen. Mun pikkusiskolla, nyt jo 29v ja kolmen lapsen äiti, oli tuollaisia pienenä. Tai sitten muisti tekee tepposet, vai ovatko nuo todella jo sen ikäisiä leluja?

dibsukka kirjoitti...

Tarkoitat nuita atomeita. Juu, on ne niin vanhoja, itsekkin lspsena leikin tommosilla. Tein löydön kirpparilta kun sattui silmiini pussillinen atomeita 5e hintaan :)

Rea H kirjoitti...

Noi atomit!!! Voi että, nyt muistu mieleen nuokin :)

Ninnu kirjoitti...

Voi miten hieno lelukoppa, kuosi pääsee todella oikeuksiinsa noin käytettynä :)