perjantai 21. helmikuuta 2014

Vähän niinku muutto...

Meillä on koti kokenut melkoisen muutoksen viime päivinä. Muutettiin neljän huoneen paikkaa keskenään ja sen myötä tavarat on hakenut vähän paikkaansa...
Meidän makkari on esikoisen vanhassa huoneessa ja sieltä lähtee tapetit ja maalit nyt uuden alta pois. Löysin aivan ihanaa kimalletapettia ja harmajaa maalia, lopputulosta en malta odottaa.
Työhuoneeni on keskimmäisen vanhassa huoneessa ja näin tilavaa huonetta mulla ei siihen käyttöön oo ikinä ollutkaan. Huone on olkkarin vieressä, joten käytännön kannalta se on unelmapaikassa kun pienellä on hyvin tilaa leikkiä lattialla äidin ommellessa ja näen koko ajan mitä alakerrassa tapahtuu. Lisäksi pienen nukkuessa ulkona päiväunia hän on suoraan ikkunani alla, eli enään ei tarvitse ravata portaissa kurkkimassa onko kaikki ok. 

  Tytöt ovat siis nyt yläkerrassa ja vitsi millainen tyttöjen valtakunta siellä onkaan. Aika toimivaa, oikeastaan tämä muutos olisi pitänyt tehdä aikaa sitten. Pikkumies ryömii ja konttailee tutkimaan kaikki paikat. Nyt tyttöjen huoneisiin ei nuin vaan mennäkkään, joten heidän oma rauha säilyy ja edelleen voi leikit lojua lattialla ilman pelkoa siitä, että pieni laittaa tavarat suuhun tai muuten vaan sotkee. No toki me sielläkin oleskellaan kun pelaillaan tms. Mutta silleen yleisesti heidän omien tavaroiden rauha säilyy:)

Nooo, kun nyt sitten alettiin tapeteista ym. haaveilemaan, niin päätettiin laittaa olohuoneeseenkin uutta pintaa ja yhdelle seinälle löyty aivan ihana Vallilan Kelohonka tapetti. Nyt kun vaan senkin saisi laiteltua paikoilleen, niin hyvä tulee.

Eli pientä pintaremonttia osa 127 alkakoon:)

Vastailen haasteisiin ja postailen enemmän kunhan saadaan kodin wlani toimimaan. Soneran boksi on ollut huollossa jo kolmisen viikkoa ja täysin onneton netti on nyt sitten toivon mukaan historiaa:)

6 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Olikin oudon pitkä postaustauko. :-)

Meillä edessä vähän vastaavaa, alkukesästä. Poika 8v ja tyttö 6v muuttavat yläkertaan ja kolmoselle laitetaan heidän yhteinen vanha huoneensa alakerrasta.
Tuskin maltan odottaa, tapeetit ym ihanuus odottaa...

Selene@SoneraPartio kirjoitti...

Moikka moi!

Eksyin nettiä selaamalla sivuillesi ja kiinnitin huomioni kohtaan "Soneran boksi on ollut huollossa jo kolmisen viikkoa". Mikä laite on kyseessä tarkkaan ottaen? Kyselen, josko voisin olla jotenkin avuksi :)

Selene@SoneraPartio
www.sonera.fi/sonerapartio

Anonyymi kirjoitti...

Minulla myöskin koko kodin remppa menossa ja nyt pähkäilen juuri olohuoneen pitkän seinän tapettia. Ajatuksissa on ollut esim. valkoinen tai harmaa Vallilan kelohonka. Siispä googlen kautta löysin tänne blogiisi. Olisi kiva nähdä kuva heti kun ko. tapetin saatte seinälle!PM

dibsukka kirjoitti...

Selene... Meillä on tuollainen Sonera 4G liittymä Huawei boksilla. Pitäs olla nopea ja hyvä, mutta ei. Netti on niin hidas, että kuvien siirtoa ei jaksa odottaa, nettikauppojen kuvat latautuu minuutteja ja Smart tv:llä ei pysty katsomaan ohjelmia. Ollaan siirrytty käyttämään iphonen kautta jaettua verkkoa ja se toimii nopeasti.

Boksiin ei oltu tehty korjauksia, oli läpäissyt testit. On siis muka normaalia, että netti on hidas ja katkeaa esim huonetta vaihtaessa...

Saatiin testiin uudempaa mallia oleva boksi. Pitää kokeilla olisiko parempi, mutta ei hyvälle näytä.

Että ei tätä 4g systeemiä kyllä kehua voi.

PM: lsitan kuvaa kunhan saadaan valmista :) nyt on makkari hyvällä mallilla.

Selene@SoneraPartio kirjoitti...

Heippa taas :)

Juttelin teknisen asiakaspalvelun kanssa asiasta ja he suosittelivat tässä vaiheessa jo ottamaan yhteyttä heihin: p.0206 90101.

Tuntui tosiaan hieman erikoiselta, että iPhone jakaa hyvin, mutta boksi ei. Ja täällä julkisella areenalla en kehtaa pyytää osoite- tms tietoja näkyville selvittääkseni asiaa pidemmälle niin päädyttiin tähän soittamiseen tästä syystä.

Selene@SoneraPartio

dibsukka kirjoitti...

Soitettiin ja saatiin niin hullu vastaus, että en kehtaa edes julkisesti kertoa :D Ilmeisesti se ei niin yhden asiakkaan päälle teillä ole.