tiistai 11. maaliskuuta 2014

Uusia värejä...

 Makuuhuoneen remontti on ollut valmis jo jonku aikaa ja oi, tykkään. Kahdella seinällä, meikkipöydän takana ja sitä vastapäätä olevalla seinällä on valkoinen tapetti jossa kimallusta. Ei tuosta kuvasta sitä kyllä ehkä näe, mutta livenä kimmeltää kauniisti ja elää valon mukana. Ei ole enään pinkkiä ei.
 Peuranpääkin löysi paikkansa ja ihanaa kun on oma pieni pöytä missä lakkailla kynsiä ja meikkailla. Pöytä oli ennen keskimmäisellä ja pöytätaso on tosi huonossa kunnossa. Vielä kun sen saisi uuden, niin olisipa nättiä.
Pöydällä tulppaaneja joita mieheni toi Naistenpäivän kunniaksi. Pääsin ulos syömäänkin, oi että. Ihan niin oi että ei sitten ole tuo olohuoneen vanha telkkari joka komeilee lipaston päällä. Meillä saa miehetkin sisustaa ja tunnustan, että on siitä kiva vanhdata hömppäsarjoja kun kaikki nukkuu.
 Huoneen päätyseinä maalattiin tuollaisella sinertävän harmaalla. Huone on sen mallinen, että sänky on toisessa seinässä kokonaan kiinni ja se sopiikin hyvin vauvan kannalta, ei putoa reunalta. Tämä huone tulee olemaan taas jonain päivänä esikoisen huone, koska me muutamme takaisin yläkertaan kun saadaan sinne laajennus aikaiseksi. Niinpä järjestys on perinteistä mallia ajatellen vähän hupsu, mutta sitä sietää kun tietää, ettei tämä näin tuu aina olemaan. Tosin, tykkään kyllä huoneen tunnelmasta niin paljon, että kävi mielessä jo parin kaapin poisto, että saadaan sänky keskelle seinää ja kummaltakin reunalta vapaaksi. No, katsellaan. Lamppujen väliin on muuten tulossa Marimekon valkoinen lumimarja taulu kunhan vaan raskisi iskea ruuvia seinään...
 Seinän väri on tuo. Yöpöytänä kultatuoli ja elkää huomatko sen alle pudonnutta kaukoa...
 Hyvin täällä nukkuu:)
 Olohuone vasemmalta.... ja Oikealta. Remppa laajenee ja tästä lisää heti kun toisen seinän rappaukset kuivuu...

Ihanaa viikon jatkoa:)

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniilta näyttää!! :)http://www.pienilintu.blogspot.fi

Mimura kirjoitti...

Hienoa :) laita niillä taulutarroilla, niin ei tarvi rikkoa pintaa. Ovat toooosi käteviä! Ainaki rautakaupasta saa, varmasti muualtakin.