perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ihania pussilakanoita...


Meidän pikkumies nukkuu yöt nykyään niin hyvin, että kasasimme pari viikkoa sitten pinniksen takaisin käyttöön. Siihen asti se onkin ollut purettuna kun totesin ihan alkuaikana, että pieni nukkuu parhaiten meidän vieressä ja pinnikseen siirtäminen on turhaa.

Koska sänky on nyt oikeasti käytössä ja tulee hetken tuossa myös olemaan, niin heti iski ajatus, että pitää löytää joku ihana pussilakanasetti siihen. Etsin nettikaupat ja ei, ei mitään kivaa.

Oliko se nyt viime viikolla kun käytiin marketeilla ostamassa lapsille kevätkenkiä ja ajattelin, että haen Prismasta mustan taaperokärryn kun sekin on käytössä joka päivä ja silmäni ei kertakaikkiaan totu meillä jo olemassa olevaan vihreään kärryyn. Sitä etsiessä pongasin tekstiiliosastolta ihanan näköisen kuosin ja tykästyin oitis. Lastenkoossa oli tarjolla kumpaakin väriä, mutta vauvoille vain tuota valkoista. 

Nyt mietin, että ostanko mustan setin ja vähän isomman peiton siihen / pienennän sitä vai ottaisinko raikkaan keltaisen joka kyllä omasta mielestäni on hurjan tyttömäinen. Onko se?
No kärry on nyt oikean värinen ja oli ostoon sekin syy, että halusimme pihalle oman kärryn, että pieni pääsee sielläkin kävelemään. Mieletön liikkuja tämä poika, mutta toisaalta viihtyy kyllä hyvin esim. vaunuissakin katselemassa maailmaa. Konttauskypärä on minulle ihan uusi tuttavuus. Esikoisella oli aikoinaan sellainen, mutta sille ei koskaan tullut käyttöä kun hän oli varovainen liikkuja. Keskimmäiselle sitä ei tullut ikinä edes sovitettua ja tämä nuorimmainen taasen tarvitsee sitä joka päivä tai muuten kolisee pieni otsa johonkin kulmaan. Toki kypärä ei vahtimista vähennä, mutta eipähän tule turhia kuhmuja.


Vilkasta viikonloppua Sinulle.

8 kommenttia:

piitzi kirjoitti...

On kyllä kivat pussilakanat =) Ja molemmat on mun mielestä unisex-värisiä =D Eikös se ole melkein sama hankkia se isompi setti ja isompi täkki kun tyyppi kuitenki kasvaa ja kohta sekin on ajankohtainen? Tänä viikonloppuna saat niistä muuten -15% alea, vink vink =D

dibsukka kirjoitti...

No se! Totta:) Saako sen alen netissä? Se on niin kätevä ku voi tilata lähikauppaan:D muuten tulee käytyä aniharvoin.

Chef kirjoitti...

Mä nimenomaan iskin silmäni tuohon kevään keltaiseen...on niin raikas. Eikä ole tyttömäinen mun mielestäni lainkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

rakastuin heti kun lehdestä nuo pongasin ja ostin tuon valkoisen pojalle! Ei kyllä ole yhtään tyttömäinen oikeasti, tuossa kuvassa ehkä on?

AnneK kirjoitti...

Meiltä löytyy pojille molemmat setit - tykkään tosi paljon! Niin suloiset että olen jättänyt päiväpeitot päältä pois, nämä petivaatteet saa näkyä :)

dibsukka kirjoitti...

Päädyin ostamaan mustan setin. Valkoinen on kyllä ihana, mutta musta vie voiton sitte loppujen lopuksi.

Kiitoksia kommenteista :)

Miikkis kirjoitti...

Kiitti vinkistä, pyöräilin oitis hakemaan valkopohjaisen. Mutta voi mikä pettymys, eskarilainen jäi ilman! Hän nukkuu jo normipeitolla, eikä sirkussettiä siinä koossa ollut saatavilla.

dibsukka kirjoitti...

Harmittelin samaa.

Minä hullaannuin niin tuohon settiin, että piti sitten ostaa keltainenkin vauvan koossa. Musta saa odottaa siis hetken.