sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Leikitäänkö jäätelökiskaa?

 Tänä juhannuksena ei paljon jäätelökelejä nähty, mutta onneksi sisällä tarkeni herkutella.
 Löysin Clas Ohlsonilta ihania ja edullisia jäätelöpikareita. Hinta pakkaukselle vain 3,49€. Minussa asuu joku ikuinen pikkutyttö joka rakastaa nättejä jäätelöannoksia ja ilmeisesti siksi minut on äärimmäisen helppo puhua ympäri kaikenmaailman jäätelökioskileikkehin :D
 Jäätelöön kun sopii niin moni juttu. Ihan superhelppoa on tuollainen pursotettava kermavaahto ja jotain kaupan valmista strösseliä. Niillä saa nopeasti kivan ulkonäön, joskaan maku ei juurikaan puhuttele. Oma suosikkini on laittaa kuppeihin eri "koristeita" ja niitä saa sitten pikkulusikalla annostella omaan annokseen. Kupeissa voi olla esim. mansikoita, pähkinöitä, suklaarouhetta, hedelmiä, karkkeja tai karkkirouhetta, keksejä, vohveleita ym.. Lista on loputon ja loppujen lopuksi siinä käy kuitenkin niin, että pikkuvieraat tahtoo ison keon kermavaahtoa ja niitä hitsin nonparelleja :D Kastikkeita ei saa unohtaa ja tottakai jäätelömakuja pitää olla useampi.
Jos pahvikipot ei nappaa, niin vohvelit sitten. Näihin suosittelen hyvää jäätelökauhaa, sillä pallojen teko parilla lusikalla ainakin itsellä kestää niin kauan, että jätskikiskan jonossa alkaa rähinä ja loppupeleissa tekee mieli nakata tötterö seinään ja ilmoittaa, että kioski on kiinni... Oli miten oli, mitä enemmän palloja, sitä siistimpää ja kemut ei oo mitään jos ei jollakulla tipu pallo maahan!
Oli siellä jätskipikarikaupassa muuten aika ihania pillejäkin. Nämäkin oli halpoja kuin mitkä, joten jos juhlia pukkaa tai muuten vaan söpöstyttää, niin kannattaa poiketa. Pitää itselläkin kävästä uusi mutka, sillä puolet kipoista on tuhottu ja lupasin tyttöjen synttäreille jäätelökojun :D

6 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Huh helpotusta että meitä on muitakin jotku sortuvat aina näille ihanille jätskikiskaleikeille jne. :) Tosin mä oon vielä malttanut olla ostamatta näitä kuppeja vaikka jo pari kertaa hiplannut. Ehkä odotan sitä kunnon lämmintä kesäpäivää! :) Kivaa alkanutta viikkoa teille.

Kassukka kirjoitti...

Ihania jätskiannoksia! :) Javoi kuinka söpöjä pikareita! ^_^

Mimura kirjoitti...

Oi, kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja pikareita. Mistä nuo pillit on hankittu?

dibsukka kirjoitti...

Clas ohlsonilta pillit.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania, kiitos vinkistä, ei muuta kuin leikkimään.