maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pari uutuutta...

Kävin viime viikolla Kappahlissa katsomassa, että onko pienille pojille tullut mitään kivaa ja kyllä, olihan sinne.
 Tämmöinen aika simppeli, mutta tosi kiva ja raikas kuosi sarjassa ota3, maksa2. Vaaleat vauvanvaatteet ovat minulle mieleen ja sopivat pojallemme, joten valitsin kuvan bodyn ja housut. 
 Koska näistä tosiaan oli se tarjous, niin jokin kolmaskin "piti" ottaa ja kun muissa kuoseissa ei ollut kokoa, päätin otaa saman sarjan bodyn...
Mutta sinisenä. 
 
Jokin aika sitten tein Lindexille tilauksen ja siinä paketissa sattuikin tulemaan sitten just prikulleen saman sävyiset housut, joten tästä tulikin ihana setti.

On älytöntä miten nopeasti pieni poika kasvaa. Vasta siirryttiin kokoon 80 ja nyt kokoon 86. Tytöiltä muistelin, että koko 86 oli vihdoin semmoinen joka kesti jo kauemmin, saas nähdä. Tämä pienin on kyllä muutenkin niin eri kokoa kuin lähes puolen sentin samalla tarkkuudella kasvaneet siskonsa, että en lähtisi ollenkaan vertaamaan. Sen sijaan arvon, että onkohan Lindexin pandauutuudet kokoansa vastaavat...
Sillä kuosi ja väri on ainakin minun mielestä aivan ihana!
Joskin näen jo mielessäni nämä yhden nurmikkoreissun jälkeen...
Onneksi toinen väri antaa vähän anteeksi...
Vielä kun näkisi livenä, että kumpi näistä on se "oikea sävy".

Mun piti jo viime postauksessa näyttää esikoisen huoneen pari juttua, mutta se nyt siirtyy sen verran, että pääsen kuvaamaan huoneen. Tällä(kin) hetkellä nimittäin huoneessa on järjetön monster high sirkus ja turha unelmoidakkaan huoneeseen pääsystä ilman puskutraktoria. Son jännä homma, että huoneen siivous on pitkäveteistä aina silloin kun äiti pyytää, mutta jos kaverille pitää saada yökyläilyä varten lattiatilaa, niin siivous tapahtuu hetkessä;) Haaveilen siis yövieraasta ja ihmeestä nimeltä siisti huone. 

11 kommenttia:

Rea/Mamin aarteet kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia , pandat!! <3

dibsukka kirjoitti...

No eikö!!

Anonyymi kirjoitti...

Pandat kivoja, mutta muuten ei oikein houkuttelevia, kauniita eikä valloittavia kuoseja. En ole oikein värikkäiden ja muutenkaan kirkkaiden värien suosija lastenvaatteissa. Noista ottaisin vain pandat, mutta on KappAhlissa joitain kivoja lastenvaatteita.

Anonyymi kirjoitti...

Haalarit kivoimmat.

dibsukka kirjoitti...

Minun lemppari kappiksessa on Newbie mallisto, mutta harmi kun ihaninmat loppuu kokoon 74.

Mrs. Pink kirjoitti...

Varmaan tiesitkin jo, mutta syksyllä pitäisi pienten mallistostakin löytyä esim. Bodyjä 86cm asti :-) itse tykkään kyllä kirkkaista väreistä lapsilla, nuo vihreät pandat saattaa hyvinkin päätyä meille myös!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä newbieta on kokoon 104 asti

dibsukka kirjoitti...

Bodeja ym. vain kokoon 74.

dibsukka kirjoitti...

Jes!! Kiitos tiedosta :)

Mrs. Pink kirjoitti...

Tänään bongasin Kappahlista ekat bodyt kokoon 86cm asti :-) oli vaan niin pliisut perusraidalliset etten ostanu mutta totta se on, niitä saa nyt myös isompana kuin 74cm!

Mrs. Pink kirjoitti...

Ai niin ja kävin myös Lindexillä niin tuo bodyn petrooli väri on se "oikea" sävy. Jos et ole jo itse tehnyt samaa havaintoa :-)