maanantai 9. kesäkuuta 2014

Vanhojen lelujen hurmaa...

Hinnoittelin kirppisvaatteita ja tajusin, että en ole pitkään aikaan postannut kirppislöytöjäni. Samaan aikaan ilahduin siitä, että tämä se on kierrätystä parhaimmillaan. Ostan edelleen liikaa uusia vaatteita, mutta toisaalta hankin kyllä paljon kirppareiltakin. Luulin, että pojan kohdalla pääsen vähemmällä shoppauksella vaatekaappia täydentäessä, mutta pah, pojille onkin olemassa vaikka mitä kivaa. No nyt kirppispöytä on kolme viikkoa putkeen, joten toivotaan tavaran liikkuvan. Ehkä tila uusille aarteille vihdoin ja viimein potkii tämänkin mamman tekemään paljon toivottuja kirppispostauksia.

Oikeastaan voisin näyttää pari aarretta heti. Nämä nyt ei ole vaatteita vaan jotain paljon ihanampaa: Vanhoja leluja. Kirpparilla pieni tyttö mankui äidille, että kato kato, ihania ja äiti totesi "en osta" ja jatkoi matkaa. Oli pakko kurkata, että mitä siinä pussinnyssykässä oli ja oih, tykästuin. 4kpl kumisia eläimiä 50snt hintaan!!! Oikeasti, siis näistähän maksetaan kappalehintoina paljon paljon enemmän.
Kotiin tullessa rengaseläimet sai pikkumieheltä hihkuvan vastaanoton, joten päätin, että lisää on saatava. Nyt kokoelma on tuossa, paljon puuttuu, mutta nettihinnoilla ei montaa raski kerralla ostaa kun postitkin on jo neljää euroa, niin maltilla mennään ja niitä 50snt pussinnyssyköitä siis odotellen. Voi kun saisin näihin kuuluvan junan vielä jostain, niin olisipa makea kokonaisuus. Eikö olekkin ihania?
 Tämä taasen on nettikirppislöyty. Ihastuin aikaa sitten tähän retro Duplo lelujuttuun ja olen siitä asti sitä metsästänyt. Yhden kerran löysinkin täydellisen setin, mutta kun huutokauppahinta nousi viitenkymmeneen euroon, niin nostin kädet pystyyn ja laajensin etsintää. Kannatti, nyt se on minulla, äh, siis pikkumiehellä ja hitsi, tää on hitti.
 Toisaalta, hitti on myös hakata vispilällä kattilaa ja purra omaa sukkaa, joten ehkä pahiten innostunut tästä on minä.

Ihanaa alkanutta viikkoa Sinulle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä ihmettä, yli 50 euron. Enpä ole tajunnutkaan, että moisia summia voisi näistä saada. Meillä oli joskus vastaava ja möin sen varmaan eurolla kirpparilla pois ;)

Rose

dibsukka kirjoitti...

No se oli uuden veroinen ja huutajia kolme, ehkä siksi nousi hintakin. Yleensä näitä näkee myytävän 20-30 euron hintaan, kirppareilla semmoisia joista osa puuttuu, ihan 2-4e, eli haitari on suuri. Ihmiset myyvät retroleluja välillä ihan pilkkahintaan, eli löytöjä tekee.

piitzi kirjoitti...

Kylläpä sinua lykästi kun se pikkutytön mamma nuo hylkäsi =D Nuita ei nääs kovin usein kohdille osu. Itse sain muutaman nuita lahjoituksena, osan löytänyt kirpalta ja loput ostin sit fb:n Lumppulasta. Juna meiltä löytyykin ( häh hää xD ) ja anoppilassakin on juna ja kivemmillä väreillä, pöh.

dibsukka kirjoitti...

Oi, oon ehkä hippusen kade :D Lumppulasta minäkin...

Amy kirjoitti...

Siis tiedätkö, olin ihan järkyttynyt kun huutonetissä Littlest Pet Shoppien hinta, siis yhden ainoan kissan, nousi 20 euroon. Haloo, niitähän saa kaupasta uutena 4,95/5,95 hintaan... Jotta ei se kierrätys siis ihan aina kannata ja saa hyvillä mielin ostaa uuttakin, hih...

dibsukka kirjoitti...

Huh! Niitäkin keräillään siis. Pitäisköhän penkoa tyttöjen petsit :D