tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mustavalkoista...

Elämä ei ole mustavalkoista, mutta kupit ja kipposet tällä erää tuntuu olevan.
 Annolla on kaikkea ihanaa. Olen pari kertaa kaupassa ihastellut heidän Hetki astiaston kulhoja ja kun mies yhtenä päivänä mainitsi, että meillä on liian vähän "tämmösiä kuppeja", niin tiesin mistä löydän täydennystä. 6kpl sarja saapui kotiin.
 
Samalla reissulla bongasin ihanan raitatarjottimen ja saman kuosin viltin. Huvittaa tuo kuvassa näkyvä virkkausopas. Jälleen yritän oppia, mutta todellisuudessa esikoinen on ainut joka kirjaa lukee ja oppiikin jotain...
 Numeromukit ovat taasen Kärkkäiseltä. Oisin voinut ostaa näitäkin sen 6kpl, mutta Oulussa nuo 4 oli ainoat mitä hyllyssä näin. Liekkö tulee lisää tai löytyy muualta, en ehtinyt kysymään sillä tuolla(kin) reissulla oltiin ihan muilla asioilla.
 Kolmikerroksinen lasipurkki ei ole mustavalkoinen, mutta lähelle. Läheisessä rautakaupassa oli kaikki sisustustuotteet viime viikolla miinus 50%, joten purkki, sitten tuollainen iso liitutaulu ja pari kukkapurkkia lähti mukaan.
Tällä viikolla ei sitten kippoja tahi kuppeja oo tarvinut miettiä. Ainut ajatus aamulla on ollut, että äkkiä ulos. Ihanat helteet hellii, joten pystytettiin pihalle iso uima-allas. Oli aamupäivälläkin mahtava siinä kellua x asennossa uimapatjalla ja nauttia kuumuudesta. Piha on kuin biitsillä konsanaan, sillä tilattiin pari viikkoa sitten kuorma-autolavallinen multaa pihan muokkaukseen. Nyt on hyvällä mallilla kaadot ym tylsyydet ja minä mietin paikkoja lumipalloheisille ja kukkapenkeille. Onneksi puoli pihaa on "normitilassa". Suunnitelmaan kuuluu uusi terassikin, mutta näin vauvavuotta viettäessä en tiedä onko se hyvä idea. No, pitää miettiä. Nyt vielä pari kirsikkaa kitusiin ja hyvää yötä. Sisällä onneksi on ihanan viileää!

10 kommenttia:

With all my love- blogin Jenna kirjoitti...

onpa kivat ostokset!

dibsukka kirjoitti...

Kiitos :)

La Petite Princesse kirjoitti...

Oletpas tehnyt kivoja löytöjä :)

Neilikka kirjoitti...

Kärkkäiseltä löytyy myös verkkokauppa:) löytyisiköhän lisää mukeja sieltä?

dibsukka kirjoitti...

Niin muuten onkin! Kiitos vinkistä :)

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Mulla on sama Kärkkäisen numeromuki. oli pakko ostaa, vaikka tarvetta mukille ei olisi ollut :)

dibsukka kirjoitti...

Minunkaan ei passais mukeja ostaa kun niitä on muutenkin liikaa. Mutta onhan nämä kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

hei, sulla oli joku vaate teksti jonkun aikaa tuossa ylimpänä, miksi se ei näy mulle :)

dibsukka kirjoitti...

Joo, hm uutuuksista. Lisäsin sinne facebook koodin, niin näemmä on koko teksti muuttunut luonnoksiin :D

Maikki kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Tuo annon astiasto oli minulle aivan uus tuttavuus, mutta todella kaunis se kyllä on..