perjantai 3. lokakuuta 2014

Kotiin aina vaan...

 Kun illat pimenee ja valot syttyy, pääsee olohuoneen seinät oikeuksiinsa. Valossa ne ovat niin valkoiset, mutta valon leikkiessä pinnoilla huomaa, että seinäpinnat onkin jotain ihan muuta.
Iso lattiavalaisin siirtyi sitten kuitenkin sohvan viereen. Laitoin sen kaveriksi pienen metallisen pöydän ja nyt on taas laskutilaa kahvikupille. No oikeastaan eniten pöydällä on kuitenkin ollut käyttöä pikkuautojen ratana, sillä tuota pyöreää kehikköä pitkin pystyy hyvin rälläämään. Pöytä on ihanan kevyt ja tarpeen vaatiessa sen saa kasaan tuonne sohvan alla olevaan säilytystilaan. Aivan täydellinen tarkoitukseensa.
 Telkkarin päällekkin ilmestyi hyllyt. Olin lauantaina Ikeassa hakemassa ihan muita hyllyjä, mutta kappas kaikki valkoiset kannattimet olivat loppuneet. Mustaa hyllyä en tahtonut, mutta en myöskään halunnut lähteä kotiin ilman hyllyjä, niin päädyin sitten tuollaiseen ratkaisuun. Luultavasti muutan erinmalliset kannattimet kun ne saan, mutta musta väri taitaa jäädä. Hyllyt on vielä kovin tyhjät kun ovat olleet seinässä vasta tovin...
Mutta uudet kynttilänjalat sieltä jo löytyy. Ikea Ersätta pöytäkynttilänjalat on juuri sellaiset mistä olen haaveillut. Mies ihmetteli, että miksi kummassa yksi jalka on hopea ja piti perustella...
 että se on hopea sen tähden, että valot päällä seinä kimmeltää hopeana ja minusta on hauska, että kimmellys jatkuu hyllyssä. Nyt pitäisi löytää jotain muuta kivaa hyllyn päälle, mutta en todellakaan tiedä, että mitä. 
Tuollaiset taulut ovan matkalla meille ja ehkä näistä toinen voisi mennä hyllylle. Tai molemmat tuonne seinälle? No pitää katsoa mille taulut livenä sitten näyttää ja mikä todellinen koko onkaan. Minusta taulut on aivan ihania, joskin hirmu simppeleitä.
Tv-tason päälle tuonne nurkkaan ostin ison talolyhdyn. Huomaa, että kynttilöiden aika on koittanut. Hylly päätyi vessaan ja siitä lisää toisella kertaa...
Ihan en silti vaaleanpunaista ole unohtanut:)
 Pitää laittaa loppuun kuva Kismet suklaasta mitä ystäväni tänään toi. En ole huomannut näitä kaupassa itse, joten oli kyllä hauska ylläri kun toinen kaivaa laukusta ensin "ystävälle" ja hihittäen pitää itsellään "Minulle" patukan. Viekääpä tulijaisena jos satutte bongaamaan.

Muistathan, että Arkirakkaus on nyt myös Facebookissa. Pääset tykkäämään:  TÄSTÄ KLIK.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo taulut ovat? Itselläni yksi seinä huutaisi taulua ja nimenomaan mustavalkoista. Nyt on kyllä kynttilöiden aikaa. Ja itselleni muutenkin syksyllä iskee into sisustaa, keväällä suunnitelmat ovat enemmän talon ulkopuolella, pihalla, syksyllä taas panostetaan sisätiloihin.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas teillä nättiä:) itsekin olen huomannu että tuo musta on lisääntynyt meidänkin kodissa.. ennen oli aika hempeetä, ja on vieläkin vähäsen, mutta ei mustakaan hassumpi ole:) t.riitu

dibsukka kirjoitti...

Taulut on myös Kärkkäiseltä. Olivat superhalpoja! Jos oikein muistan niin posteineen noin 18€.

Riitu: Minä tykkään mustasta koko ajan enemmän ja enemmän. Hempeä väistyy sen tieltä.