perjantai 12. syyskuuta 2014

Ouh Deer...

Jokainen blogin lukija tietää, että pidän "bambi" kuoseista hirmuisen paljon. Eilen ajelin Metsolaan ihan kuitenkin muilla ajatuksilla, sillä kävin katsomassa löytyykö liikkeestä kokomustaa Molo Pyxis haalaria koossa 86. Ei ollut kokoa 86 ja ajattelin, että tässä kun ollaan, niin katsellaanpa livenä muutkin toppauutuudet. 

Näin ensimmäisen kerran suurimman osan livenä Molon ja Ticketin uutuksista ja on pakko taas sanoa, että kuvat valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Värit ja kuosit on todellisuudessa monessakin puvussa aivan erilaisia. Esim. tämä Molo Polaris haalari deers kuosilla oli livenä paljon kivempi kuin kuvissa. Värit olivatkin raikkaat ja kuosi ei ollut niin sekava kuin alkuun ajattelin. Minä olisin napannut haalarin heti mukaan, mutta keskimmäinen empi tämän ja yksivärisen välillä, niin ajattelin, että mietitään.
 Nettikaupoista on ihanan helppoa tilata. Monissa kaupoissa on nytkin miinus 20% ale uutuuksista ja ilmaiset postikulut. On siltikin pakko liputtaa kivijalkamyymälän suuntaan, että on niissäkin puolensa. Metsolassa on aina ollut ystävällistä palvelua. Eilenkin myyjä koitti etsiä minulle mustaa haalaria koossa 86 ja kun ihan just sitä ei löytynyt, osasi ehdotella hyviä vaihtoehtoja tilalle. Kiitosta sai myös hyvä asiantuntemus haalareiden ominaisuuksista ja parasta on se, että pukuja pystyy sovittamaan heti, näkee värit ja saa hipistellä kaikki vaihtoehdot läpi.
Kuvien perusteella olin aivan ihastunut Ticketin seeprakuosiin, mutta harmikseni on todettava, että se taas ei livenä ollutkaan niin kiva kuin kuvissa. Taasen Ticketit yksivärinen harmaja oli kerrassaan herkku ja jos mustaa en nyt löydä, niin päädyn takuulla siihen. Molon sateenkaari puku oli livenä myös vähän tylsä, yksivärisetkin näytti raikkaammille ja oikein kirkas pinkki oli keskimmäisen suosikki tämän kuosin ohella. Molon seeprakuosi oli myös kiva, mutta esikoinen ei ollut nyt mukana reissulla, niin jäi hänen mielipide kysymättä. Mololta oli tullut myös aivan ihania sisävaatteita ja voisinkin postata niistä ihan erikseen, sillä pari uutuutta taidan hankkia pikkumiehen ja esikoisen kaappiin
Näitä söpöjä elukoita pyörii tänä syksynä muissakin liikkeissä. Koska Metsola sijaitsee Zeppeliinin ostoskeskuksessa, niin samalla reissulla on helppo pyörähtää muissakin liikkeissä. Kävin H&M:llä katsomassa, että onko liikkeeseen tullut näitä kuvan vaatteita, mutta neulemekkoa en löytänyt ja paidassa ei ollut oikeaa kokoa. Tekisi mieli tilata tuo mekko, mutta katsellaan...
 Lindexilläkin oli ihana uutuus ja tämän nappasin mukaan...
Löysin muutaman muunkin vaatteen ja huomasin samalla, että heille oli tullut hempeitä perusvaatteita ja tosi kivoja muitakin uutuksia. Tuo siipiselkä tunika oli hauska, mutta tytär tyrmäsi sen oitis. Osasta vaatteista tuli tosi paljon mieleen Pomp de lux, joten merkin fanien kannattaa katsoa, että löytyykö hyviä mix and match settejä...

Mutta hei, jos jollakulla on musta toppahaalari koossa 86 ylimääräisenä, niin mulle saa kaupitella. Tai jos joku tietää jonkun kaupan josta niitä vielä löytää, niin linkkiä kehiin.

Kerroppas sinä, että kummassa shoppailet mieluiten: netissä vai kivijalkamyymälässä?

5 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Ihania bambeja :D

Itse shoppailen pääsääntöisesti netissä, koska sieltä on helpompi kaivella esiin ne parhaat tarjoukset. Välillä kyllä käyn kurkkimassa kivijaloissakin, että miltä vaatteet livenä näyttävät ja hyvän alen vastaantullessa osaan vinguttaa visaa kyllä sielläkin :)

Niina kirjoitti...

Toi mekko on kyllä aikas namu ja muutkin sisävaatteet.
Ulkovaatteet näyttää kyllä tosiaan aika levottomilta kuvissa, mutta ehkä livenä näyttää kivemmalta.

With all my love- blogin Jenna kirjoitti...

Pakosta usein netissä, vaikka hinkusin livekaupoille.

Amy kirjoitti...

Mä niin harvoin ehdin kivijalkaliikkeisiin, että melkein kaikki meidän lasten vaatteet ostan netistä... Toki sitten pettymyksiäkin tullut värien ja materiaalin suhteen esim.

Mari kirjoitti...

Mä en oo shoppaillut pitkään aikaan, ni en äkkiseltään olis osannut sanoa. Hetken miettimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että melko fifty-fifty menee mulla jako nettikaupan ja kaupan välillä. Ulkovaatteet ja kengät tulee varmaan 90% hankittua netistä, kun on mahdollisuus etsiä mieluisia ja edullisesti.