tiistai 30. syyskuuta 2014

Paperikauppaan mieleni vie...

Viikonloppuna tosiaan kävästiin taas Ruotsin puolella Haaparannan Ikeassa. Oulussa kun ei moista ole, niin pitää ajaa reilu 100km rajan taakse, että pääsee shoppailemaan. Siellä on monta muutakin liikettä joissa on kiva käydä, niin on helppo puhua mies ja lapset mukaan pienelle syyspäivän ajelulle.

Sovittiin miehen kanssa, että minä juoksen äkkiä Ikeaan hakemaan tarvitsemani hyllyt, hän menee lasten kanssa muille asioille...

Suunnitelma toimikin hyvin ja kiiruhdin "hyllyosastoa" kohti. En katsonut mitään reitin varrella olevia juttuja vaan etenin määrätietoisesti...

Kunnes saavuin Ikean paperikauppa osastolle. Oikeasti otin kaksi askelta taakse, ostoskärryjen renkaat kirskui äkkipysähdyksestä ja sen siliäntien unhdin, että minulla olis vähän kiire.

Hipistelin ja hypistelin ihania rasioita. Ihastelin lahjapapereiden kuoseja ja näin silmissäni tauluja ym. näistä. Rakastan kauniita papereja, pieniä rasioita ja kaikkia niitä ihania klemmarinippeleitä ym.

Numerolapuilla saa kivasti tuunattua metallikoreja tms. (kori H&M)

Lahjapusseihin menee piiloon vessapaperirullat.
 
Teipeillä voi tuunailla lasipurkkeja, tehdä makeita paketteja ja ihan mitä vaan mihin mielikuvitus antaa myöten. Eilisessä postauksessa ollut hylly päätyi siis vessaan ja sinne koristelin erilaisia lasipurkkeja, että saan pumpulit ym jutut nätisti paikoilleen.

Oi että... Sitten muistin, kiire. Nappasin äkkiä muutaman ihanuuden mukaan. Tosi monet tuotteet oli loppunut, joten saan ihastella vaan kuvia.

Loppupeleissä odottelin pihassa 15 min perhettä, sillä mies oli ajatellut "ei vaimo kuitenkaan suoriudu sieltä äkkiä pois, joten värkätään...
Jos siis lastenkutsuja mietit ja haluat edukkaasti kattausjuttuja, niin kurkkaappa tuo osasto. Näytti olevan nimittäin tosi kivoja juttuja edullisesti. Nettisivuilta löytyy lisää.

Onko kyseinen "paperikauppa" sinulle tuttu? 6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tainnut olla vielä elokuussa kyseistä osastoa kun viimeksi kävin. Lokakuun lopussa tai marraskuun alussa pitää mennä ihmettelemään, jos samalla joulujuttuja etsisi. Elokuussa itse pysähdyin kangaskauppaan hiplailemaan eri kankaita ja miettimään, että onko näitä ollut aiemmin.

Anonyymi kirjoitti...

ääk.. iihaania!:)
t.riitu

dibsukka kirjoitti...

Kankaita siellä on ollut jo kauan, mutta tämä kait uusi juttu.

Riitu: Eikös olekkin!! Siksi ajattelinkin jakaa kuvat kansanne.

Susanna Vaahla kirjoitti...

Hah! Minäkin olen hurahtanut IKEAn paperiosatoon!
Ihastuttava paikka ja haluaisi ostaa heti kaikki!
Meillä Ikeaan on miltei tunnin matka, tuonne Murciaan.
Nauti tummuvista syysilloista ja askartelun ilosta!
Korillinen lämpöä vielä täältä etelän auringon syleilystä!

dibsukka kirjoitti...

Oi kiitos, tulee tarpeeseen!!

Jaana K kirjoitti...

Voisi sanoa, että on tuttu. Kuopion IKEAssa toimin nimittäin sekä sisustusosaston, kesä- ja jouluosaston sekä paperikaupan osastopäällikkönä. Ja kyllä, ne ovat ihania! <3