tiistai 28. lokakuuta 2014

Arvonnan voittaja ON:

 Piti arpoa eilen, vaan kävikin kummia. Olin hakemassa keskimmäistä eskarista kun yhtäkkiä takaani kuului kauhea pamahdus ja samantien mustaa savua nousi sankkana pilvenä taivaalle. Tien reunassa olevat sähköpylväät alkoivat huojumaan ja johdot tärisi. Pelkäsin, että kuuluiko pamahdus jostain katkenneesta tolpasta ja kipitin vauhdilla alta pois. Takaani pyöräili lapsia ja he huusivat "tuolla palaa". Soitin samantien hätänumeroon ja siinä selvisi, että palava juttu on sähkömuuntaja. Muuntaja oli posahtanut ja kiitos sen täällä oltiin eilen ilman sähköjä monta tuntia. Säikähdin kyllä, mutta onneksi mitään ei sattunut.

Mutta nyt sähköt toimii ja vehkeissä on virtaa. Suoritin arvonnan ruutupaperille suttaamistani arvoista ja totesin, että uusia lukijoita on ilmestynyt monta: Tervetuloa!! Tällä kertaa arpaonni kuitenkin suosi yhden arvan jättänyttä ja hän on: Lentoemo
Tästä tulee heti mieleen iki-ihana Ruohometsän kansa; Voikukka ja muut sympaattiset kanit. Mukana arvonnassa ehdottomasti; yksi arpa, kiitos.

Laittelen sinulle postia, ONNEA!!!1 kommentti:

lentoemo kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Tervetuloa meidän kotiin Voikukka.