perjantai 17. lokakuuta 2014

Igló & Indí

 Pojalla on talveksi yksivärinen musta toppatakki, joten siihen sopii asusteeksi melkein mitä vaan. Yhtenä iltana etsin takin kaveriksi pipoja ja löysin sitä kautta itselleni täysin uuden lastenvaatemerkin: Igló & Indí. Vaikka merkki on minulle uusi, ei sitä ole. Kyseinen lastenvaatemerkki tulee Islannista ja on perustettu jo 2008.
Niin mutta se pipo... Kuvan suloinen karhupipo sopisi sinisilmäiselle hurmuripojallemme täydellisesti. Trikoopipo on talven ulkoiluun liian ohut, mutta automatkoille ja pikku kyläilyreissuihin tämä sopisi kyllä oikein hyvin, eikö?
Samalla kuvalla löytyy pienille pojille ihana paita. Nämä ovat kuulemma aika lyhkäistä mallia ja kieltämättä kuvakin sen kertoo, mutta tietääkö kukaan millaista mitoitusta housut ovat? Ylimmän kuvan paita ja nämä housut voisin nimittäin laittaa pipon kanssa samaan tilaukseen jos vaan osaisin päättää koon.
Toisaalta tämäkin paita on ihana, mutta ehkä pieni pitäjä kaipaa vähän väriä?

Vähän väriä kaipaisi koko perhe. Tänään hain postista esikoiselle uuden takin ja tajusin sitä katsellessa, että onpas meillä nyt mustaa. Minä ja mieheni ostettiin viime viikolla uudet toppatakit. Ne oli mustat. Pojan takki on musta ja esikoisen uusi "kauppatakki" on musta. Keskimmäisellä ei sentään ole mustaa takkia, joten hänen leopardi-vaahtokarkin vaaleanpunainen look on ainut väripilke kun tämä perhe liikkuu. No onneksi on asusteet.

Onko Igló & Indí sinulle tuttu?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, meillä on käytetty merkin vaatteita pari vuotta. Oman kokemuksen mukaan ne ovat pientä mitoitusta. Tästä uusimmasta mallistosta ei ole kokemusta.

-Taru

Arkirakkaus kirjoitti...

Taru: oletko ollut tyytyväinen laatuun?

Linnea Ahle kirjoitti...

You can buy Iglo&Indi at http://www.lastentaikamaa.fi and Babyshop.com :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Meillä on käytössä merkin housuja ja sortseja ja niissä laatu on ollut ihan hyvä. Housut ovat olleet sellaisia, että pysyvät ylhäällä hoikallakin lapsella.

-Taru