perjantai 10. lokakuuta 2014

Niin sitä pikkuhiljaa muuttuu - Sisältää alekoodin

Kun sain hyllyt olohuoneen seinään, oli minulla kaksi toivetta niiden täytteeksi. Ensimmäinen toive oli erikorkuiset kynttilänjalat ja toinen toive oli suuri metallinen musta tähti. Etsin googlella sisustustähteä ja mustaa tähteä ja tähteä, mutta ei. En löytänyt etsimääni. 
Sitten kokeilin vielä kerran yhtä hakusanaa ja vau, löysin juuri sellaisen tähden mitä etsinkin. 
Itseasiassa löysin tähtiä kaksi eri kokoista, ihanan edullisia ja juuri sellaisia kuin toivoin. Isomman tähden laitoin hyllyn päälle ja pienemmän paikan näette myöhemmin. Isomman löydät tästä KLIK.
Katselin kauppaa tarkemmin ja hämmästyin, että näin sitä jälleen löytää uuden kaupan kaikkien verkkokauppojen joukosta vaikka ensin tuntuu, että tahtomaani tähteä ei ole enää missään.
Ja kun kerran seinätähdet päädyin tilaamaan, ajattelin katsella saanko samoilla postikuluilla muutakin mukaan. Kaupassa tuntui olevan aika hyvä valikoima ja paljon sellaista mikä sopii meille.
 
Löysin ihanan tähtitarjottimen. Se sopii tuikkukipoille tai vaikka maljakon alle.
Tähti metallivadin löydät TÄSTÄ klik.
Ajattelin, että kun joka aamu piilotan kaappiin hunajan, pikakahvin, sokerin ym. niin että eikö olisi sama jos ne olisikin aina siinä pöydällä... Tuikkukippo voikin toimia pidikkeenä pikkulusikoille niin ei tarvitse aina niitä varten hakea laatikosta...
Nämä ihanat metallikorit ovat kyllä käteviä ja sopii vaikka mihin. Niitä voi tuunailla vaikka tuollaisilla adventtikoristeilla tai nauhoilla. Löydät korin TÄSTÄ ja adventtikoristeet TÄSTÄ.
 Itse suunnittelin nämä koristeeksi kynttilöihin, mutta ne päätyikin loppujenlopuksi avaimenperäksi nuihin neljän oven neljään avaimeen...
Ja kun seuraavan tilauksen aika koittaa, tiedän mitä tilaan. Näitä ihania kippoja ja kuppeja on ehdottomasti saatava.
Nämä ja paljon muuta ihanaa löytyy Shiilan Putiikista

Ja tiedättekö mitä, minulla on teille kauppaan kiva alennuskoodi, nimittäin koodilla: dibsut2014 saat KOKO valikoimasta 15% alennusta. Koodi on voimassa lokakuun loppuun.

Postaus toteutettu yhteistyössä alennuskoodia käyttäen.

Ei kommentteja: