perjantai 3. lokakuuta 2014

Pari kirppisjuttua ja kuvauskaveri...

Olen viime aikoina tehnyt aika vähän hyviä kirppislöytöjä jos ei puhuta vaatteista. Etsin kotiin kaikkea kivaa, mutta olen ilmeisesti väärään aikaan liikkeellä kun mitään etsimääni ei tule vastaan. Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan ole tarvinut kotiin lähteä. Esim. tuo kuvan ihana lokerikko 4€ hintaan päätyi matkaan ja odottelee pääsyä spraymaalin alle... Maalaan nuo laatikot mustalla, mutta enään ei puutu kuin aika tehdä se.
 Minulla on ollut monta vuotta haaveena saada posliininen laivakoira. Perheen Ruusu kissalla lienee sama kaipuu... Tai ainahan tämä on tätä kun kahden kissan kanssa asuu...
Nyt löysin parin uudistuotannossa ollutta koiraa aivan pilkkahintaan muutamalla eurolla. Nämä ei siis niitä arvokkaita vanhoja ole, mutta tarpeeksi lähelle ulkonäön suhteen, joten täydelliset minulle. Jokin näissä viehättää. Ehkä se, että jo ihan muksuna ihmettelin, että miksi niin monessa talossa meren lähellä on koira ikkunassa.
 
 Muurlan 26cm Muumi lautanen 3€ hintaan.
 Metallinen tähtikuppi kaiken pikkuroinan säilömiseen 1€.
 Sininen nalleastia-setti- Tuo kuppi on tosi hyvän kokoinen pikkumiehelle. Nämä olivat uusia ja hinta 2,50€. Kenen lie tekemiä, ihania!!
 Uusien tai uudenveroisten astioiden löytäminen kirpparilta on aika yleistä, mutta tämmöisä Myyrä kuppeja en ole nähnyt koskaan. Nämäkin ovat uudistuotantoa vaikka lookiltaan menisi täysin jostain retrohelmestä. Hinta kuppiparille 5€.
Jälleen on pakko kehua tyttöjen kirppistaitoja. Esikoinen löysi kirpparilta punaisen salkun. Salkussa oli jotain sisällä ja pitihän se tutkia. Voi mikä valloittava astiasto nukkeleikkeihin. En muista enää hintaa, mutta jotain 2-4€ väliin se oli.

1 kommentti:

E kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Enpä oo tuollaisia myyrä-mukeja ennen tavannutkaan, tosi söpöjä. Missä kirppistelet?