tiistai 21. lokakuuta 2014

Romylyylin onnenpäivä...

 Sunnuntaina otin omaa aikaa ja lähdin kiertelemään kirppiksiä. Lähdin etsimään jotain kivaa ja totisesti sellaista löysinkin. Ainakin omasta mielestäni. Lastenvaatteiden anti oli jälleen loistava. Olen viimeinkin oppinut tekemään löytöjä kirpparilta myös pojille ja säästin taas pitkän pennin kun löysin hyvää ja uudenveroista käyttövaatetta niin lapsille kuin itsellenikin. 
Katsotaan nyt kuitenkin jotain ihan muuta.
Löysin uudelta Ok kirppikseltä vanhan ja kuluneen kuparipannun. Hinta vain 2€. Ajattelin laittaa tämän ulos, mutta kun kotona huomasin ettei tämä haise millekkään, eikä ole likainen, niin päätinkin laittaa sen amppeliksi olohuoneeseen.
 Pannun väriä katsellessa muistin, että olin ihastellut paikallisen automarketin koristekaalin upeaa sävyä ja ajattelin, että oikean amppelikasvin löytämiseen saakka se voisi toimia ruukun täytteenä ja toimiihan se. 
Ruukku sai paikkansa olohuoneen nurkasta, mutta en usko että oikea amppelikasvi siinä viihtyisi. Toisaalta tämä sopisi pöydällekkin kukkapurkiksi, esim. jouluna punaisen joulutähden kanssa tämä olisi ihana. Voi että, tämmöisten löytöjen takia käyn kirppareilla!
Samassa pöydässä oli muutakin kiinnostavaa ja kun näin tämän vanhan vuokan, ajattelin heti sen kynttiläasetelman pohjana. Ehkä jäkälää? Käpyjä? No katsotaan. Pelkän kynttilän kanssakin tämä menee, mutta on vähän valju.
Yhdessä pöydässä oli musta-valkoisia taika-astiaston kulhoja. Mietin kauan niiden ostamista, mutta kun yhdellä kulholla oli hintaa aina 6€, en tiedä onko se sitten halpa vai ei. Jälkeenpäin mietin, että jos ne olisi ollut kuin uusia, oisin varmaan ostanut, mutta osassa oli tummentumaa. Bongasin myös Marimekon siirtolapuutarhakuosin pöytäliinan, mutta kun vasta ostin yhden Marimekon kaitaliinan, niin ei sillekkään ollut tarvetta. Isoa lasipulloa olen ihastellut Kodin1 pari kertaa. Minusta ne on aika suolaisen hintaisia kun monesti näen kirpparilla vanhoja pulloja ihan muutamalla eurolla ja tadaa, niin nytkin. Ruskea lasipullo 6€ ja kunto kuin uudella pullolla.
Se sai paikkansa makuuhuoneen portaikon edestä. Pelkkä pullo yksinään kuitenkin olisi ollut kovin valju ja ajattelin, että haen siihen jotain lähellä olevasta Anttilasta... Löysinkin kivoja valo-oksia alesta ja vaikka nämä ei ihan omia suosikkejani ole, niin ne sopii kivasti pulloon ja tuo mukavaa tunnelmavaloa.
Jännityksellä odotan, kauanko oksat säilyy ehyenä... Kiitos hänen...
Jaa hänen...
 Ja niin, tarttuihan sieltä Anttilasta vähän muutakin mukaan. Pari uutta peuraa kokoelmaani.

Syyslomakuulumisia seuraavaksi? Instagramissa vilahteleekin kuvia meidän arkitouhuista. Opettelen kovasti Instagramin käyttöä ja taidan nyt ymmärtää koko saitin idean. Olen siellä nimellä arkirakkaus, joten tavataan siellä(kin).

2 kommenttia:

Elisa LPP kirjoitti...

Vau, mitä löytöjä!
Teillä on kyllä kaunista ♥

Angélica D kirjoitti...

Hi ! I love your blog and you house is beatiful
Angelica