torstai 11. joulukuuta 2014

Mitä löytyy laukustani? sis alekoodin

Sain joku aika sitten yhteydenoton jossa kysyttiin, että kiinnostaisiko minua kokeilla Insjö bagINbag Inari sisälaukkua. Olin ensin sillä mielellä, että en varmaankaan tarvitse sellaista. Kun tarkemmin pohdin, tajusin, että juuri sellaisen minä nimenomaan tarvitsen.
Minulla on käytössä kolme laukkua. Hoitolaukku, työlaukku ja oma "kaupunkilaukku". Tai no ollaan rehellisiä, on niitä hömpöttelylaukkuja melko montakin, mutta yksi on sellainen jota käytän eniten. Kun sukkuloin äitiminän, työminän, ja sosiaaliminän välillä, on tosi ärsyttävää purkaa ja pakata laukku aina kotoa lähtiessä. Hoitolaukkussa pitää olla omatkin jutut, sillä en jaksa raahata kahta laukkua mukana kun liikutaan lasten kanssa. Illalla kaverin kanssa kahville mennessä pitää kaivella hoitolaukun pohjalta lompakko, avaimet, huulirasvat, purkkapussit ym... ja yleensä jotain unohtuukin. Koska laukussani ei ole mitään kätevää säilytysjärjestelmää, on se sen näköinenkin.
Tavarat lojuu kassin pohjalla ja voi tuska miten ärsyttävää on joka saamarin kerta penkoa ne avaimet sieltä kaiken rojun seasta. Eipä taida riittää sormet laskemaan niitä kertoja kun olen koittanut löytää soivan puhelimen kaiken tavaran seasta. Tai kuinka kaupan kassalla laukku tuntuu nielaisseen lompakon, vaikka juuri äsken se siinä oli. Siis on se jännä, että lompakkoa etsiessä se huulikiille kyllä löytyy, mutta kun koitat äkkiä sipaista huulikiilteen laukusta, tarttuu käteesi vain tampax...
Järjestelmän puute tekee sen, että laukkuun kertyy turhaa roinaa ja siitähän se kaaos vasta alkaakin... Tyhjensin laukkuni ja kyllähän siellä papereiden ym lisäksi oli taas todella paljon turhaa. Vai mitä sanotte näistä: Geomag kuula, pariton korvakoru, aurinkolasit tähän vuodenaikaan, paketillinen kumisia lepakoita, kahvinsekoitus tikkuja, kolme lähes identtista huulikiiltoa. Kaikki pienten lasten vanhemmat ymmärtää tuon pilttipurkki, vaippa, rusina, lelu ja nenäliinakokoelman, mutta miten selittäisin vaihtopaidan joka on t-paita viime kesältä...
Siispä päätän, että kyllä, minä haluan testailla kätevää pientä sisälaukkua. Valitsen baginbag värikseni kauniin korallinpunaisen, sillä jokaikinen laukkuni on musta ja punainen väri on räväkkä kaveri niille. Nyt laukussani ei ole kaaos, vaan kaikki tarpeellinen on pakattu nätisti yhteen pikkulaukkuun. Kun vaihdan laukkua, nappaan vain tämän mukaani ja voin luottaa, että tavarani on mukana.
 Pieneen kokoonsa nähden tämä imaisee sisäänsä aika paljon tavaraa. Lompakko, kahvikukkaro, kuulokkeet, pompulat ym. menee kätevästi pikkutaskuihin.
Musta nahkainen Insjö avainrengas käy laukkuun kuin nakutettu, sillä laukussa on parikin kappaletta avainrenkuloita johon tämän nappaa kiinni pikalukolla vaivatta.
Ja mahtuuhan tänne vähän isompaakin tavaraa. Vaikka nyt esimerkiksi tuo taskulamppu joka voisi yhtälailla olla hiuslakkapullo tms. Puhelin antaa osviittaa koosta ja kuvasin yhdessä kuvassa laukun salaman kanssa sillä mielellä, että se toisi paremmin esiin laukun kauniin ja raikkaan värin.
 Taskuja on monta, joten järjestely on helppoa. Tämän keksinyt on kyllä nero. Käsi pystyyn kaikki joiden laukussa on läheskään yhtä paha sotku kuin omassani??
Näin nättiä siellä nyt on :) Ja tiiättekö mitä? Sinullakin on mahdollisuus tilata omasi ILMAN POSTIKULUJA koko joulukuun 2014 ajan. Tämä on mukava lahjavinkki hälle jolla on jo kaikkea...

ALENNUSKOODI: SAVÄ1

Kuvien ihanan Insjö Inarilaukun ja paljon muuta löydät siis TÄÄLTÄ KLIK

Palaillaanpas arkikuulumisiin seuraavaksi. Kivaa loppuviikkoa!!

3 kommenttia:

Chef kirjoitti...

Näppärä keksintö, tosiaan :)

Oman laukkuni sisältö ei ole aivan noin monipuolinen, mutta kyllä sieltäkin kuitenkin löytyy lompakon, kännykän ja avaimien lisäksi kalenteria (tähän aikaan vuodesta peräti kaksin kappalein, vuosille 2014 ja 2015), nenäliinapakettia, ponnaria,kynää, purkkapakettia, huulirasvaa ja jos vaikka ja mitä muuta.

Ostin itselleni viime kesänä ensimmäistä kertaa nahkaisen laukun, jota nyt varjelen, kuin vähän suurempaakin aarretta konsanaan :D
Ja koska en halua kaivella liiskaantuneita irtopurkkia upean laukkuni pohjalta, enkä saada ylimääräisiä sydämentykytyksiä huomatessani kuulakärkikynän musteen levinneen laukun vuorikankaaseen, päädyin ostamaan muutaman pienen pussukan, jonka sisään kaikki "mahdollisen vaaran" aiheuttavat tavarat olisi helppo laittaa.

Pidän ideaani ihan näppäränä, mutta kyllä tuo sisälaukku vie kuitenkin pidemmän korren. Oman laukkuni pohjalta löytyy nyt useampikin pieni pussukka...kätevämpää kieltämättä siis olisi, jos ne kaikki olisivatkin yhdessä ja samassa paketissa :)

Ja piti vielä kehumani tuota värivalintaasi! Oikein sähäkkä ja mikä parasta, sen näkee mustan laukun sisältä ilman sen suurempaa käsikopelointia ja tihrustamista hämärässä syyskelissä :)

Amy kirjoitti...

Siis just mun juttu!
Ompa kiva kun jaoit tämän kanssamme.
Sarjassamme äiti joka vaihtaa päivässä kolmekin laukkua ja tavaroita ja aina jotakin jäi...
Hoitolaukku, työlaukku, kauppalaukku minullakin!

Arkirakkaus kirjoitti...

Chef: No niin tässä on sitten viime hetken toive pukinkontiin ;)
Kiitos värikehusta :)

Amy: Eikö!! Tämmöinen "miks tätä ei oo tajunnut aiemmin" juttu.