tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pipoja Hoplaan...


Esikoinen pukeutuu keväällä tähän jo niiiiin monessa blogissa nähtyyn Molo Hoplan takkiin. Takkiin piti saada joku huippu hyvin matsaava pipo ja niinpä sain idean sateenkaaren väreissä olevasta kukasta. Tämmöinen siitä sitten tuli ja ainakin omasta mielestäni se sopii settiin täydellisesti.
 Koska kukka on aika muhkea, niin epäilen sen mukavuutta pyöräilykypärän alla ja piti keksiä äkkiä jotain joka olisi simppeli, mutta söpö. Housuja katsellessa sain ajatuksen, että ehkä voisin matkia tähden kuvion yksiväriseen pipoon ja strasseja käyttämällä siitä tulikin aika kiva. Ainakin kimmeltää makeasti auringossa.
Onko teillä muuten kokemusta Molon kumppareiden koosta? Ovatko kokoaan vastaavia vai?

Nyt työn alla keskimmäisen pukuun passaavat pipot, unohtamatta toki pikkumiehen asusteita. Niistä lisää myöhemmin.

Kivaa alkanutta viikkoa.

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Koukussa pussukoihin, eiku koukkuja ja pussukoita...

 Muistattekin varmaan, että mietiskelin keskimmäisen huoneen somistusta tässä yksi päivä ja silloin olin tilaamassa huoneeseen uudet seinäkoukut. No, kyseisiä koukkuja ei sitten haluamallani kuvalla ollutkaan enään saatavilla, niin jouduin keksimään muuta. Ja oih, löysinkin korvaavan tuotteen. Osa teistä näkikin nämä jo Facebookissa TÄÄLLÄ KLIK.
 No mitä koukkuihin sitten tulikaan...
No ainakin nämä kaksi ompelemaani pussukkaa. Näihinhän voi säilöä pieni käyttäjä ihan mitä mieleen juolahtaa. Vasemmanpuoleinen bambi on tehty aplikoimalla ja yksityiskohdat silitettäviä kalvoja ja strasseja käyttämällä. Bling blingiä tottakai.
Tämmöinen kokonaisuus. 
Koukut TÄÄLTÄ

Ihanaa sunnuntaita Sinulle.

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Oih Name It...


Nyt löyty semmoinen setti, että klik, oli salamannopeasti saatava se esikoiselle. Voisin pitää itsekkin tommosia, aivan ihana tänä Name It lintukuosi.
 Tämä sininen versio sopisi keskimmäiselle, mutta pitää katsoa miten näissä menee koot kunhan esikoisen setti saapuu. Vauvojen mallistossa tuppaa olemaan koot pientä mitotusta, kun taas isompien mallistossa koot on ollut välillä tosi isoja.
 Ja tämäkin, i-h-a-n-a!!

Kuvat Niiloilo KLIK.
Ps. Juuri nyt kaikki Name It tuotteet miinus 25%

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Arkirakkaus nyt myös Facebookissa...

Testausta ja kokeilua, aika uus juttu tämmöiset ryhmät minulle.

Kunhan saan sivun muokattua ja muutenkin pelittään, niin sieltä on sitten helppoa seurailla, toki tämä pysyy ennallaan.

Myös arvontaa ja pikapäivityksia tulossa.

Tuuhan tykkäämään.

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Karkkimaisia ihanuuksia...

 Keskimmäisen huone kaipasi jotain söpöä piristettä.
Ja kun sopivasti pikkumies veteli taas 4h päiväunet, niin ehdin suunnitella ja ommella sinne tuollaisen karkkimaisen bambityynyn. Tyynyn kuva tehty tulostetulla silitysarkilla.
 Inspiraatio lähti tuota aiemmin Coloresta ostamaani soittorasia purkkia katsellen.
 
Ja kun nyt somistamaan lähdettiin, niin ehkäpä huoneessa olisi tilaa parille muullekkin herkulle?
 
Kun eihän kaikkea aina itsekkään voi tehdä? Tai ainakaan alusta asti:) 

Suloista päivää Sinulle.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Uusia värejä...

 Makuuhuoneen remontti on ollut valmis jo jonku aikaa ja oi, tykkään. Kahdella seinällä, meikkipöydän takana ja sitä vastapäätä olevalla seinällä on valkoinen tapetti jossa kimallusta. Ei tuosta kuvasta sitä kyllä ehkä näe, mutta livenä kimmeltää kauniisti ja elää valon mukana. Ei ole enään pinkkiä ei.
 Peuranpääkin löysi paikkansa ja ihanaa kun on oma pieni pöytä missä lakkailla kynsiä ja meikkailla. Pöytä oli ennen keskimmäisellä ja pöytätaso on tosi huonossa kunnossa. Vielä kun sen saisi uuden, niin olisipa nättiä.
Pöydällä tulppaaneja joita mieheni toi Naistenpäivän kunniaksi. Pääsin ulos syömäänkin, oi että. Ihan niin oi että ei sitten ole tuo olohuoneen vanha telkkari joka komeilee lipaston päällä. Meillä saa miehetkin sisustaa ja tunnustan, että on siitä kiva vanhdata hömppäsarjoja kun kaikki nukkuu.
 Huoneen päätyseinä maalattiin tuollaisella sinertävän harmaalla. Huone on sen mallinen, että sänky on toisessa seinässä kokonaan kiinni ja se sopiikin hyvin vauvan kannalta, ei putoa reunalta. Tämä huone tulee olemaan taas jonain päivänä esikoisen huone, koska me muutamme takaisin yläkertaan kun saadaan sinne laajennus aikaiseksi. Niinpä järjestys on perinteistä mallia ajatellen vähän hupsu, mutta sitä sietää kun tietää, ettei tämä näin tuu aina olemaan. Tosin, tykkään kyllä huoneen tunnelmasta niin paljon, että kävi mielessä jo parin kaapin poisto, että saadaan sänky keskelle seinää ja kummaltakin reunalta vapaaksi. No, katsellaan. Lamppujen väliin on muuten tulossa Marimekon valkoinen lumimarja taulu kunhan vaan raskisi iskea ruuvia seinään...
 Seinän väri on tuo. Yöpöytänä kultatuoli ja elkää huomatko sen alle pudonnutta kaukoa...
 Hyvin täällä nukkuu:)
 Olohuone vasemmalta.... ja Oikealta. Remppa laajenee ja tästä lisää heti kun toisen seinän rappaukset kuivuu...

Ihanaa viikon jatkoa:)

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pikkuinen kettu...

Tämä kuosi on niiiiiin ihana. Halusin tehdä tästä jotaki vähän erilaista ja niinpä päätin opetella nappilistan teon. Siis oonhan minä sen tehnyt ennenki ja niinku tavallaan osaan, mutta jälki on aina niin kauheaa, että eipä niitä nappilistavaatteita tuu oikeasti pidettyä. 
 
Nyt sitte luin ohjeet sataviisi kertaa läpi, maltillisesti etenin ja kyllä, nyt tämä onnistui. Tosin, kanttauksesta tuli niin paksu, että neppari piti painaa läpi kaikin voimin, mutta ku sekin pysyy, niin ei hätää. Valmista bodya katellessa sitte mietin, että kumminpäin se nappirivi pojilla menikään :D
Kaveriksi tälle ompelin simppelit trikoohousut. Jotain matsaavaa piti saada, joten housujen saumat on kantattu oranssilla.