perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ihania pussilakanoita...


Meidän pikkumies nukkuu yöt nykyään niin hyvin, että kasasimme pari viikkoa sitten pinniksen takaisin käyttöön. Siihen asti se onkin ollut purettuna kun totesin ihan alkuaikana, että pieni nukkuu parhaiten meidän vieressä ja pinnikseen siirtäminen on turhaa.

Koska sänky on nyt oikeasti käytössä ja tulee hetken tuossa myös olemaan, niin heti iski ajatus, että pitää löytää joku ihana pussilakanasetti siihen. Etsin nettikaupat ja ei, ei mitään kivaa.

Oliko se nyt viime viikolla kun käytiin marketeilla ostamassa lapsille kevätkenkiä ja ajattelin, että haen Prismasta mustan taaperokärryn kun sekin on käytössä joka päivä ja silmäni ei kertakaikkiaan totu meillä jo olemassa olevaan vihreään kärryyn. Sitä etsiessä pongasin tekstiiliosastolta ihanan näköisen kuosin ja tykästyin oitis. Lastenkoossa oli tarjolla kumpaakin väriä, mutta vauvoille vain tuota valkoista. 

Nyt mietin, että ostanko mustan setin ja vähän isomman peiton siihen / pienennän sitä vai ottaisinko raikkaan keltaisen joka kyllä omasta mielestäni on hurjan tyttömäinen. Onko se?
No kärry on nyt oikean värinen ja oli ostoon sekin syy, että halusimme pihalle oman kärryn, että pieni pääsee sielläkin kävelemään. Mieletön liikkuja tämä poika, mutta toisaalta viihtyy kyllä hyvin esim. vaunuissakin katselemassa maailmaa. Konttauskypärä on minulle ihan uusi tuttavuus. Esikoisella oli aikoinaan sellainen, mutta sille ei koskaan tullut käyttöä kun hän oli varovainen liikkuja. Keskimmäiselle sitä ei tullut ikinä edes sovitettua ja tämä nuorimmainen taasen tarvitsee sitä joka päivä tai muuten kolisee pieni otsa johonkin kulmaan. Toki kypärä ei vahtimista vähennä, mutta eipähän tule turhia kuhmuja.


Vilkasta viikonloppua Sinulle.

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pieniä mummoja...

 
 Hei, minne te kaikki jonotatte?
 
 No me halutaan päästä korvakoruiksi...
Ja kun vauhtiin pääsee, näitä maatuskamammoja tulee kuin liukuhihnalta...
 Osa puusta, osa metallista...

Nyt vielä pitäisi päättää, että mitkä huomenna laittaa "päälleen".
 Oikeastaan tiedän sen jo, ekat jotka käteen sattuu, sillä sitten on jo kiire tämän 7kk ikäisen pikkumiehen perään, hän oppi eilen kävelemään tukea vasten ja meno on ihan hullua.

Ihanaa Viikonloppua Sinulle.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ticket välikautta...

Ticket on ollut meidän lasten ulkovaatteiden luottomerkki jo monta vuotta. Laatu on jokaisella kerralla ollut odotuksen mukainen ja vaatteiden ulkonäkö on niin lasten, kuin äidinkin mieleen. Minä haluan, että lapsilla on pihalla lämmin, kuiva ja mukava olla. Sen vaatimuksen merkki on täyttänyt.
Tämän kevään mallistosta bongasin kerrassaan ihanan Nitta takin ja siihen matsaavat Ontario housut.
Kuten aina, piti sitten itsella soveltaa kaveriksi pipoja. Esikoisen Molo Hoplaan sopivasta kukkapiposta tuli niin kiva, että päätin tehdä sellaisen tähänkin settiin. Toinen pipo on tehty silitysarkkeja käyttämällä ja kuvio kopsattu takista. Ihanaa kimallusta, kuin tehty tähän herkkupinkkiin settiin.
Raikas ja mukavan tyttömäinen setti. Voi ollappa jo kunnolla kevät.

Mitä sinä olet mieltä Ticketin keväästä? Onko kukikas Nitta takki sinun suosikkisi vai joku muu?