maanantai 26. tammikuuta 2015

Arki rullaa...

 Ihanaa kun pakkaset hellitti! Pääsee taas kunnolla ulkoilemaan ja juoksemaan. Juoksemisesta on tullut minulle melkoinen henkireikä ja parinkin päivän tauko saa olon levottomaksi.
 Vai saako olon levottomaksi lähestyvä kevät? Huomaan, että pahin talvihorros on selätetty, valon lisääntyminen tekee niin hyvää! Tekisi mieli upottaa sormet multaan ja laittaa siemenet itämään kesäää ajatellen.
 Kotona virran määrän näkee siinä, että vihdoinkin olen saanut raivattua ylimääräisiä tavaroita ja vaatteita pois. Sisustusrintamalla hankinnat on tyyliä "valkoista maalia ja paljon", mutta pikkujuttuja tarttuu aina mukaan. Nyt on Piilopaikka mukeja kuusi, voi huokaista :D
Kun kerta energiaa piisaa, niin johonkin sitä on purettava ja voi, leipominen on ihan parasta ajankulua...
Lapsetkin tykkää...
Mies tykkää ja itse tykkään. Saa sitä laukata juoksemassa kun näitä syö :D Tosin meillä on ollut nyt kyllä juhlaakin. Mies täytti 36v viikonloppuna ja pitihän sitä herkutella. Ensin kotona, sitten illalla kahdestaan kaupungilla hyvän pihvin äärellä.
Nyt on juhliin tulossa pieni tauko, mutta keväällä taas jatkuu. Pakko näyttää teille nämä ihanat 10v muistosormukset jotka vaihdettiin jouluna. Minun sormuksessa on yksi timantti jokaisesta lapsesta. Ihana ajatus ja nitoutuu täydellisesti yhteen vihkisormukseni kanssa. Miehen kultainen sormus on Kalevalan Metsäpirtti niminen.
 Kukkaloistoa, herkkuja ja paljon ulkoilua. On arki muutakin:) Ystäviä esim. ja tänään onkin "tyttöjen ilta" kun lähden kahden ystäväni kanssa elokuviin katsomaan Viikossa aikuiseksi. Jänskää, olen odottanut elokuvaa tosi pitkään, olenhan Klikkaa mua sarjan suuri fani.

Ja niin, jätetään kuvat imurista, pyykkivuoresta ja täydestä roskiksesta ottamatta. Arki kun todellakin on niin paljon muutakin.

Hyvää alkanutta viikkoa!!

3 kommenttia:

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Minä sain kans esikoisen synnyttyä sormuksen joululahjaksi ja siinä on yksi kivi sen kunniaksi. Toisesta en halunnut sitten kun ei tuu muissa kuin nimettömissä pidettyä ja kaksi kiveä olisi näyttänyt hassulta. Ehkä joskus istutetaan tähän kaksi lisää kun kolmas syntyy :)

Arkirakkaus kirjoitti...

Kolme on hyvä luku :D

Mulla on vasemmassa nimettömässä jo kihlasormus ja vihkisormus, niin niiden sekaan ei mahdu lisää. Siispä tämä sormus on oikean käden nimettömässä. Mahtuisi myös vasempaan keskariin, mutta sitten sormukset "kolisee" yhteen ärsyttävästi.

Rea/Mamin aarteet kirjoitti...

Vau ja nams mitä kuvii!!