keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Next, pienelle pojalle...

  Ajattelin ennen nuorimmaisen syntymää, että jos mulla olis poika, pukisin hänet värikkäisiin vaatteisiin. Kun poikamme sitten syntyi, tajusin aika nopeasti, että en tykkääkkään värikkäistä vaatteista pojallani ja etenkin oikein sellaiset kirjavat, isot kuviot jää kauppohin.
Paitsi jos se kuvio sattuu kuulumaan maailman söpöimpien farkkujen yläosaan... Tähän alle musta pitkähihainen tai päälle huppari, niin onhan tämä ja ylläolevat farkut takuulla ihana setti. 
 
Yleensä suosin sellaisia vaatteita jossa on joku "juttu". Joku kiva yksityiskohta tai malli. Rakastan huppareita ja kaikkia ihania neuletakkeja ja niitä pienellä pojallamme onkin vaatekaapissa moneen lähtöön.
 Sitten jos ja kun jossain vaatteessa on väriä, on nekin yleensä rauhallisia sävyjä ja kuviona lähes poikkeuksetta on autot.
 Harmaa väri oli ennen sellainen mitä en edes mieltänyt väriksi. Nyt se, musta ja valkoinen on ne värit joita näkee kaikista eniten.
Ja sininen, kaikissa sävyissä. Tyttöjen vaatteissa alkaa olemaan koko ajan enemmän ja enemmän näitä samoja värejä ja taitaa kohta olla niin, että ainut joka tässä talossa pukee päälleen pinkkiä, olen minä. No ei, keskimmäinen tykkää vielä kaikista väreistä, mutta vanhimmalla on selkeä linjaus: vähempi on parempi, eli mitään väriloistoa tai hörhelöitä on turha edes kuvitella.
Tekstipaidat on myös ollut ennen suuri inhokkini, mutta jotain lämpenemistä niidenkin suuntaan on tapahtunut... 

Mieli muuttuu, tyyli muuttuu, mutta se on varmaa, että Nextiltä löytyy aina ihanuuksia. Nämä vaatteet lähti tilaukseen pojalle, tytöille oma pakettinsa seuraavaksi...

Samalla innolla kun jaksaisi ottaa käsittelyyn kaikki pieneksi menneet vaatteet, niin hyvä! Mietin, että mikähän kirppis se facebookin puolella vetäs nyt parhaiten? Olisi just tätä Nextiä, pomp de luxia ja vertbaudetia, sitten tietty henkkamaukkaa, lindexiä ja kaikki loput newbie ihanuudetkin joutaa pois. Huuto.net taitaa olla ihan out näissä hommissa? Oma hommansa on kyllä vaatteiden kuvaamisessa ja pohdin, että josko hakiskin laiskana vaan kirppispöydän ja veis sinne.

Noh, katsellaan. Arki alkoi, joten on ainakin aikaa taas puuhastella :)

3 kommenttia:

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Varmaan ainakin merkin omalla kirpparilla liikkuu hyvin tavara?

Arkirakkaus kirjoitti...

Nextin kirpparilla on ainakin ihan kuollutta, pompin kirpparilla ostavat sukatkin jalasta :D Hyvä kun muistutit, kiitos Laura ja onnea, tiedät kyllä mistä <3

Riikka kirjoitti...

Laita pystyyn blogikirppis, itse ainakin voisin ihanuuksia ostaa :)