maanantai 12. tammikuuta 2015

Pomp de lux - alejuttuja...

Tulin vinkkaamaan teille, että Pomp de luxilla on nyt hillitön ale, jopa miinus 70%.
 
Tyttöjen puolelta on koot melkoisen hyvin loppu. Minä oisin kyllä löytänyt sieltäkin vaikka mitä tytöille, jos he vaan itse olisi pitänyt näkemästään... Onneksi perheessä on yksi joka kelpuuttaa kaikki äidin ostokset. Pikkumies sai vasemman kuvan setin ja oikeanpuoleisen kuvan neuletakin. Housut meillä jo onkin ja tuota takkia olen ihastellut monet kerrat. 
 
Tämä setti lähti tilaukseen myös. Pompin vaatteet on minusta usein aika reilua kokoa ja tilasinkin nyt housut 86 ja paidat 92. Saapas nähdä tuleeko huteja.
Tämä setti. Tykkään pompilla tuosta kun vaatteet on esitelty niin kivoina setteinä. Paidat otin joka värissä kun oli niin hyvässä alessa. Oikea hinta 16€, nyt 4,80€
 Nämä kuvien yläosat otin, mutta voi plääh kun noissa Upland Little PANTSeissa ei ollut kokoa. Jos jollain on myytävänä kuvan housut koossa 86, niin mulle postia :)

Nyt vaan odottelemaan pakettia ja jännäämään, että tuleeko kaikki. Ainakin alet oli kohdallaan, sillä tästä tilauksesta sain alennusta pitkästi yli toista sataa. Menkäähän kurkkimaan säästettekö tekin ;)

Ei kommentteja: