torstai 5. helmikuuta 2015

Ihanat astiat, alevinkkejä...

Kerroinkin teille, että olen innostunut erilaisten juustokakkujen leipomisesta. Sen myötä muistin kuinka huono meidän tarjoiluastia tilanne on.
Päätin hankkia uuden kakkulautasen ja kun näin tämän Iittala Kastehelmisarjan lautasen, ihastuin täysin. Tämä on siis se 31,5cm halkaisijaltaan, eli mahtuu isompikin kakku. Iittalan Storessa saa MYIITTALA koodilla 30% alennusta yhdestä tuotteesta, joten hyödynsin sen tähän ja sain hyvän alen. Se ale ei kuitenkaan nyt ole se mistä halusin kertoa, vaan se tulee seuraavaksi.  
Minun ei kyllä ollut tarkoitus tilata leipä / kakkulautasia, mutta en voinut ohittaa tätä tarjousta.Nämä 17cm Kastehelmi lautaset ovat normihintaan noin 14,90€, nyt niiden hinta oli enää vain 8,76€. Säästin noin 50€ kun tilasin 8kpl setin ison lautasen kaveriksi.

Löydät ne tästä KLIK

Kun isostakin lautasesta sai hyvän alen ja vielä postikulut oli ilmaiset, niin sain kyllä mielestäni hyvän paketin ja hyvään hintaan.

Nyt jos linjoilla on Kastehelmi sarjan ystäviä, niin kannattaa kurkata. Myös Netanttilassa on lautaset alessa, mutta ne myydään 6kpl settinä.

Nyt vaan odottamaan, että pääsee testaamaan. Oisko teillä muuten jotain herkullista juustokakku ohjetta jonka tahtoisit jakaa?

3 kommenttia:

Äitee kirjoitti...

Meillä oli näitä joskus 70- luvulla kotona.

Arkirakkaus kirjoitti...

Meillä oli taasen tämän näköistä Grapponia sarjaa ja harmittelen usein, että äitini ei ole säilyttänyt niitä. Tämä sarja kyllä on huippuesimerkki ajattomuudesta.

jadore / RIITTÄÄ KUN OOT TÄSSÄ kirjoitti...

Kastehelmi sarja on niin kaunis! <3