keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kippoja ja kuppeja...

Marimekon Siirtolapuutarha astiat ovat minusta aivan upeita. Mustavalkoisen huuma ei ota yhtään laantuakseen, joten kaikki kyseisen väriteeman jutut suorastaan villitsee. Nyt kokoelmani kasvoi kuudella Räsymatto mukilla ja oijoi, on ne niin ihania. 
Samaa sarjaa iso kulho. Tästä aloinkin miettimään, että miten te säilytätte kauniita astioita. Kaapin piilossa toki, mutta entäs avohyllyt. Monilla on string pocket, mutta minä en koe sitä omantyyliseksi. Minun astioista osa on tällä haavaa Ikean Hensvik hyllyssä ja jos niitä vielä myytäisiin, hakisin oitis toisen ja tadaa, ongelma ratkaistu. Eli joku söpö hylly pitäisi löytää... Vinkkejä?
Vaikka käyttöönhän ne kaikki tulee, eli tiskikone taitaa olla se yleisin paikka. Ihan yhtä yleinen kun kissa pahvilaatikossa. Tässä perheessä ei tartte kyllä yksin aukoa paketteja...
Kastehelmetkin muutes kotiutui. Vielä en ole ehtinyt testaamaan niitä, mutta viikonloppuna tein törkeän hyvää mangokakkua ja pakko jakaa teille tuo aurinkoinen kuva.

Aurinkoa totisesti on ollut ja jestas miten lämmintä!! Viime yönä humahti lumet katolta kauhean ryminän kanssa. Kissat meni sängyn alle piiloon ja hymyilin itsekseni, että se on nyt kuulkaa kevät!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, saisiko postausta sisarusten välisistä suhteista/muutoksesta kahdesta lapsesta kolmeen/ikäeroista.
t. Kolmatta kuumeileva Sanniska, jolla tytöt 6v ja 9v :)

Arkirakkaus kirjoitti...

Tiiätkö Sanniska. Olen sitä jo alkanut kirjoittamaan, mutta se ei ole vielä valmis. Tulossa kuitenkin :)

Miikkis kirjoitti...

Ihania astioita! Minullakin on tuota Siirtolapuutarhaa jokunen, lisää haikailisin.

Rea/Mamin aarteet kirjoitti...

Nättejä nättejä, minunkin suosikkeja!Hassu ja ihana kissa.

Anonyymi kirjoitti...

Nam! Saiskoos kakun ohjeen? :)