tiistai 24. helmikuuta 2015

Pienen miehen välikautta...

Tänään havahduin ulkoillessa siihen ajatukseen, että kevät saapuu hirmuista vauhtia ja minä en ole suonut ajatustakaan lasten välikausivaatteisiin. Esikoiselle mahtuu viime vuoden Hopla takki ja Molo Kids housut, keskimmäisen Ticket puku pitäisi sovituttaa, mutta sitten on tämä pikkumies jolle ei taatusti mahdu mikään syksyn puku. 

Olen katsellut muiden välikausipostauksia, kauppojen sivuja ja pohtinut, että mikä haalari olisi eniten meidän näköinen.
Molon fox haalaria mietin ensin, mutta sitten se tuntui samalle kun talven peurapukukin, eli kaikkea on vaan liikaa. Kaunis kuosi kyllä! Musta Polly Molon haalareissa oli kans kiva, mutta aurikoiseen kevääseen se tuntui kovin synkältä. Tämä puku olisi syksyyn täydellinen värikkäiden asusteiden kanssa!! Jännityksellä odotin Ticket Outdoorin mallistoa ja sieltä löytyikin aivan ihastuttavia juttuja tytöille, mutta poikien puolella ei ollut mitään "pakko saada" pukua. Ticketin tähtipuku oli aika kiva, mutta siinäkin on makuuni vähän liikaa kaikkea. Puku livenä on muutes paljon kivempi, eli sille kannattaa antaa mahdollisuus.
 Racoonilla olisi ihana tähtipuku, mutta vetoketjun väri häiritsee minua. Väri on luonnossa ihanan raikas. Siis huomaatteko mitä väri ja kuosiähkyä poden? Välikausivaatteita katsellessa totesin, että kurahaalari olisi myös sellainen mikä meille pitäisi ostaa. Toki nämä välikausipuvut jo itsessään pitää vettä hyvin, mutta välillä on kelejä jossa kurapuku on vaan parhain. Löysin Racoonilta tuollaisen ihanan mustavalkoisen puvun ja tilasin sen pikkumiehelle. Saas nähdä onko 92cm koko oikea. 86 vaatteet nimittäin alkavat jäämään pieneksi, joten ei se 86 voisi olla. Nyt pitäisi löytää vetoketjun väriset kumpparit ja kurakinttaat...
Aikani selatessani totesin, että haluan jotain simppeliä, mutta jotain jossa olisi joku "pikku juttu". Siinä vaiheessa olinkin jo seikkailemassa Reiman sivuilla ja muistin, että olin Ideaparkissa hipistellyt sinistä denimkuosin haalaria joka oli tosi kiva. Etsin kyseisen haalarin ja tadaa, löysin. Sininen oli aivan herkku, mutta saman kuosin harmaa ihastutti vielä enemmän. Myös tuo kuviollinen haalari olisi kiva, mutta ei meille. 
Aikani jahkattuani päätin, että tilaan pojalle Reiman harmaan denim kuosin haalarin, kuvan lakin ja mustat tumput. Jos jollakulla on mietinnässä, että mitkä tumput on helppo pukea taaperolle, niin tuossa minun suosikki!!

Nyt jännään millainen puku on livenä. Tämä on sitä pienten mallistoa, eli suurin koko on 98 asti. Pukua mainostetaan vedenpitäväksi, mutta käsitin ettei tässä ole teipattuja saumoja? Voi siis olla, että päädyn hankkimaan meille jonkun toisenkin puvun tositoimiin, mutta tätä on pakko kokeilla. On se vaan niiiin ihana:)

Kaverini sanoi tänään minulle vaatteista puhuessamme, että "sinulle ei kelpaa mikään" ja sille se taas kyllä tuntui kun haalarivalintaa tein. Mitäs te muut olette tykänneet kevään tarjonnasta. Yleensähän monet puvut ovat livenä paljon kivempia ja monesti käy niin, että joku puku on kuvissa kamala, mutta kun näkee sen jonkun päällä, se ihastuttaakin. Olen monesti myös vähän "myöhäisherännäinen", eli alun inhokki on lopun suosikki.

Millaisiin pukuihin teidän pienet pojat syksyllä pukeutuu?

Ei kommentteja: