perjantai 27. maaliskuuta 2015

Arkista settiä...

Ebben merkki otti ja ihastutti niin, että piti saada sen vaatteita lisää. Semmoista basic vaatetta lähin etsimään ja sitä sain. 
Mulla on hirveästi itse tehtyjä kuviollisia housuja pikkumiehelle, mutta ei yhtään yksiväristä mustaa paitaa niiden kaveriksi. Ebbellä sellainen löyty ja tadaa, pääsen pitämään ompelemiani housuja. 
 Mikä siinä muuten on, että yksivärisiä vaatteita ei tuu tehtyä ollenkaan? Tai no leggareita oon tehnyt tytöille jos missäki värissä, mutta muuten tuntuu supertylsälle alkaa ompelemaan jotain yksväristä paitaa. Ja niitä yksivärisiä ku tarvis aina.
Ihania kuviopaitoja tulee ommeltua, mutta yksiväriset collarit jää takuulla tekemättä. Harmaille housuille oli meillä tarve ja Ebbeltä löytyi nekin.
 
 Keskimmäinen sai Ebbeltä ihanan raitamekon. Eli on Ebbellä muutakin kuin yksiväristä...
Mutta hei, mikäs ihana heppa ekassa kuvassa vilahti. No sehän on meidän uusi kirppislöytö. Tai no uusi ja uusi, on tämä jo useamman viikon meillä ollut. Ja oikeasti ostin tämän kirpparin pihalta. Oulussa avatiin uusi  1kirppis joku aika sitten. Menin tohkuna sinne tekemään löytöjä, mutta ainut mitä sain ostettua, oli keinuheppa parkkipaikalla tavaraa tuoneelta mummolta. Ei oo tunnin jonotus minun heiniä... Kyseinen paikka kyllä vaikuttaa kirpparina oikein mallikkaalle ja kun toisen kerran menin, pääsin kassalle jo 35min jonotuksen jälkeen... Oulussa eletään melkoista kirpparien kulta-aikaa. Taas avataan uusi paikka ja vasta avattuja paikkoja on useampi.

Mutta joo, se olis taas viikonloppu. Pitäisi suunnata hakemaan iso nippu pajunkissoja, että tytöt pääsee tekemään vitsat sunnuntaille. Mies lähti lasten kanssa hakemaan kaupasta virpojien palkkoja ja minä jäin kotiin olemaan yksin. Ois siis aikaa ommella tms. mutta aion läräillä läppäriä, juoda iiiihan rauhassa kupin kahvia ja lakkailla varpaankynnet. Aika raisua, eikö?

Ihanaa viikonloppua!!

1 kommentti:

Sanna- Snow white dreams kirjoitti...

Ihania vaatteita <3 Meilläkin on samanlainen heppakiikku joka on kirppislöytö :) Mukavaa viikkoa!