tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ebbe - pari juttua

 Sain sähköpostia jossa minulta kysyttiin, että tahtoisinko saada testiin pari ebben vaatetta. Tiesin oitis mistä merkistä puhutaan, sillä olin näitä tyylikkään simppeleitä vaatteita ihastellutkin eräässä nettikaupassa. 
Meillä on entuudestaan pari ebben vaatetta ollutkin ja tykkään älyttömästi kankaan laadusta. Ihanan pehmeää ja pesun kestävää. Tuntuu, että vaate vaan paranee pidossa.
Lisäksi vaatteet ovat älyttömän hyvän mallisia. Tämän todistaakseni päätin, että otan tavoistani poiketen teille sovituskuvia. Huomaatte varmaan, että 1,5v poikaa ei vois mallina oleminen vähempää kiinnostaa. Muistin jälleen miksi niitä sovituskuvia ei tosiaan ole...
 Raitapaita on aivan lemppari, mutta niin on kyllä tämä swetarikin. Tässä minusta juuri on kaikki mitä ebben vaatteissa on. Ne ovat lapselle mukavia päällä, niissä joku pikku juttu ja ne sopii yhteen lähes kaiken kanssa. Juuri semmoisia arkivaatteita joita lapsen kaapissa pitää olla. Plussaa takista, että kivaa kun on vetoketjutakkeja joissa ei ole huppua.
Väri on livenä kaunis, eläväinen ja antaa anteeksi pienet tahrat. Pesin vaatteet ja laatu näyttää olevan aivan yhtä hyvää kuin aiemmatkin. Tykkään. Ei ihme, että Ebbe on saavuttanut kovan suosion lastenvaatemerkkinä.
 
Ja käyttäjäkin näyttää tyytyväiselle.
 Ebbeä myy suomessa seuraavat kaupat: 

Huomaa, että lähes kaikilta löytyy myös verkkokauppa
LittleCopenhagen, Helsinki
Punavuorenpeikko, Helsinki
PieniIhminen, Helsinki
Bobo, Salo
Busstop, Rauma
Kuopus, Tampere
NiiloIlo, Kuopio
Oih.fi -verkkokauppa
Pikkuotus -verkkokauppa
Lilla-Anna –verkkokauppa
(kuvan vaatteet saatu blogin kautta)

4 kommenttia:

piitzi kirjoitti...

Mä laitankin tän tikrukakun reseptilinkin tänne kun en kännykällä jaksa alkaa värkkäämään instassa =D Resepti on muuten sama mutta olen jättänyt appelsiinimehun pois ja kaakaotaikinan kohdalla laittanut apsumehun sijasta maitoa. Toimii niinkin. http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/makeat_leivonnaiset/kahvikakut/helppoja_kahvikakkuja_moneen_makuun/

Arkirakkaus kirjoitti...

Ok, kiitti!!

Anonyymi kirjoitti...

Haluan saman paidan meitin pojalle. Osaatko sanoa onko vaatteet pientä vai isoa kokoa?

-Katariina-

Arkirakkaus kirjoitti...

Meillä poika pari milliä vaille 86cm pitkä ja kuvan paita on kokoa 86/92. Minusta vaatteen kokomerkinnät vastaa todellista kokoa, eli ei nämä ainakaan pieniä ole.