keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Home made koruja...

Tiiättekö nuita kuplatarroja joiden avulla mistä tahansa paperista saa kestävän? No nyt viimeistään tiedät. Löysin tarrat jo aikaa sitten eräästä ihanasta pikku nettikaupasta. Jo silloin tehtiin tyttöjen kanssa näistä avaimenperiä, mutta nyt on niiden uusi tuleminen.
 Googlen kuvahaulla löytää ihania kuvia tulostettavaksi, mutta aina sitä tulostinta ei ole ja silloin voi hyödyntää esim. vanhoja lehtiä. Tarrat ovat kirkkaita. Asettamalla ne kuvion päälle saat kestävän pinnan...
 
 Sitten leikkaat kuvan irti...
Ja liimaat kuplan esim. näihin valmiisiin "korkkeihin". Jos paperi on ohutta, kannattaa liiman kanssa olla varovainen ettei värit leviä.
Valmiit korkit on ihania koruina, avaimenperinä tai vaikka magneetteina. Tehtiin tytöille näistä korut ja kylläpä oli iloinen neiti kun häneltä oli kysytty "mistä tuo ihana koru on ostettu, minäki haluan".
Minusta on niin mukavaa kun tytöt omaavat samat näpräämisvinkeet kuin minäkin. Loopseista kerroinkin jo aiemmin...Tai ainakin istagramissa nämä on nähty.
Ajattelin, että tämä salkku kestää kovimman innon, mutta nyt kun aikaa on vierähtänyt, niin värit alkaa loppumaan ja täydennystä on pitänyt hankkia. 

Mitä muita koruja lapset voi tehdä kotona?
- puuhelmiä
-virkattuja koruja
- hamahelmikoruja
- taikataikinakoruja
- kutistemuovikoruja

Mitä muuta? Pääni lyö tyhjää ja tytöt janoaa äidiltä uusia vinkkejä?

6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oooh, söpöjä - miksei mulla oo pieniä tyttöjä(kin) joiden kanssa askarrella moisia!!

Arkirakkaus kirjoitti...

Tiiäkkö, mää just mietin että mitä mää teen sitte ku tytöt tuosta vielä vähän kasvaa? Askartelen itelleni - yksin. Lapsenlapsia ootellessa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Neulahuovutusta voi kokeilla, tehdä sydämiä piparimuotin avulla tai huopapalloja ja niistä koruja :)

Arkirakkaus kirjoitti...

Loistava idea!! Kiitos :) pitääkin kokeilla tuota mahdollisimman pian.

Sanna- Snow white dreams kirjoitti...

Voi miten ihania koruja <3

Aikku kirjoitti...

Onpa kivoja askarteluja! Leppoisaa sunnuntai-iltaa!