tiistai 17. maaliskuuta 2015

Next...

Vanhimman tyttäreni vaatekaappi näyttää harvenevan päivä päivältä. Joskus tytön kaappi pursusi niin vaatteita, ettei ovi mennyt kiinni. Toista on tänään. Kaapissa on tytön suosikkivaatteita, muutamat farkut ja mustia leggareita. Kaikki kuviolliset leggarit, mekot ym on kannettu kirpparille tai laitettu odottamaan keskimmäisen kasvua. Tyttärellä on selkeästi oma suuntansa pukeutumisessa ja minun on turha yrittää markkinoida hälle alelöytöjäni tms. sillä perusteella, että tämä oli halpa hyvä löytö. Olen hoksannut vihdoin ja viimein sen, että halpakaan ei ole halpa, jos se on turha.
Nextin vaatteissa on usein paljon semmoisia mistä tyttö pitää. Niin myös tänään!!
Tytär löysi pari ihanaa settiä Nextin verkkokaupasta, mutta harmiksemme kaikki kuvien vaatteet oli loppuunmyyty. Pitää jäädä odottamaan tuleeko näitä lisää tai etsiä sitten muualta vastaavaa. 

Millaisia vaatteita teidän 9-10v tytöt pitää? Lempimerkkiä kenties?

ps. kurkkaa tältä päivältä toinenkin postaus...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä asustelee samanikäinen tyttö ja kuulostaa tutulta. Yhdessä vaihessa kaappi pullisteli vaatteita ja nyt siellä on mustia legginsejä, muutamat farkut yms. Hyvin on tarkkaa mitä haluaa ja tyttö kyllä tykkää shoppailla.

Suosikkimerkkejä Zara, Next, Hilfiger..

Rose

Arkirakkaus kirjoitti...

Rose: Hei olipa hyvä kun sanoit Zaran. Olin kokonaan unohtanut, että heillä on paljo kivoja vaatteita vähän isommillekkin. Hilfigerin vaatteita löytyy kirppareilta usein ja ah niiden laatua. Uutena niiden hinta kirpaisee, mutta nykyään laadusta raskii maksaakkin kun tietää, että vaatetta käytetään pitemmän aikaa, eikä se ole vaan kaapin täyte.

Mari kirjoitti...

Meillä,tosiaan asustaa myös samanikäinen tyttö, pääasiassa kelpaa vielä äidinkin ostamat vaatteet, mutta selkeästi myös löytyy omaa makua, joka poikkeaa aika paljon äidin mausta 😄. Vaatteita on ihan liikaa ollut aina, mutta tuo tyttö onkin ainokaiseni, pakkohan niitä vaatteita on jatkuvasti jollekin ostaa? 😉 nyt vikana löysin lindexiltä paljon kivoja juttuja, jotka osui myös kaikki tytön makuun.

Siili kirjoitti...

Meillä ei kelpaa leggarit, pitää olla joku farkut tai ainakin vähän farkkumaiset housut. Pomp de Luxin peruspaidat ovat lemppareita ja Lindexiltä löytyy usein mieluisaa vaatetta.