sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Papu - se ihana...

 Käykö teillä koskaan niin, että ensin joku vaate ei iske yhtään. Kun sen näkee jokaisessa nettikaupassakin, blogissa ja mainoksissa niin siihen kyllästyy jo ilman, että koko vaatteen edes omistaa. Luulet, ettei vaate ole teidän juttu ja unohdat parhaimmillaan koko merkin olemassaolon. Tai no et ehkä unohda, mutta et vaan mieti koko asiaa.
 Sitten yhtäkkiä näet vaatteen jossain livenä. Jonkun päällä. Tai näet kuvan jossa vaate on yhdistetty johonkin aivan ihanaan vaatteeseen. Ja tajuat! Ihana, tuo sopisi niin minulle, meidän lapselle. Mulle kävi tänään niin. Selailin laiskan sunnuntain kunniaksi nettikauppoja ja bongasin ylläolevan kuvan. Siis herttinen miten kaunis mekko. Sopisi molemmille tyttärilleni kuin nakutettu, mutta onkos näitä edes 140cm kokoisille? Mekon kuva hengarissa ei anna yhtään sille oikeutta, eihän?
Voisin yhdistää mekkoon nämä Papun vinoraita legginsit, mutta voisin yhdistää siihen niin monta muutakin vaatetta. Mekosta saisi helposti arkisen tai juhlavan. Ihana. Niin ihana!
Aika ihana tuo Papu. Taidan ymmärtää miksi siihen niin moni on lääpällään.

Iskeekö Papu sinuun? Vaikuttaako ostopäätöksen tekoon sovituskuvat vai luotatko, että laatumerkin vaatteet vaan on tyylikkäät?

Kuvat valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Monesti pelkkä vaate on mitäänsanomaton, mutta sovituskuva paljastaa vaatteen luonteen. Toisinaan taas toistepäin. Vaate on kuvassa aivan ihana, mutta lapsen päällä se näyttääkin oudolle.

Ja hei, huomasin, että uusia lukijoita on tupsahdellut mukaan. TERVETULOA!! Kiva kun olet täällä.

4 kommenttia:

Pia - Jotain tekemistä kirjoitti...

Kurkkaa mun blogista tunnisteella Papu kuvia rusettimekosta ja vinoraitalegsuista! ;)

Mä en tiedä mihin kokoon asti tuota mekkoa on tehty, mutta on melko lyhyttä mallia. Joten 140 käyttävälle tuo 134/140 on ainakin jo pieni. :/ Hyvälaatuiset mekot on, eivät ole käytöistä ja pesuista kärsineet hiukkaakaan!

Mä kyllä aika hyvin tiedän jo mallistokuvista, mikä iskee ja mikä ei.
Tilasin muuten tänään ekan Papun ITSELLENI. Polvipaikkaleggarit tilasin, saapas nähdä millaiset ovat omassa jalassa. ;)

Katariina kirjoitti...

Meillä on molemmilla tytöillä tuo mekko ja alimman kuvan pipo ja ovat kyllä ihanat! Tosiaan, mekon voi yhdistää monen vaatteen kanssa. Tulisipa sitä jossain toisessa värissäkin.. :)

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Kyllä käy, monestikin ja yleensä silloin kun ko. vaatetta ei saa enää mistään :D Sitten kamala metsästys josko käytettynä löytyisi. Papun vaatteet on kyllä ihania, vaikka meillä ei yhtään itsellä ole. Tuo rusettimekko juurikin on niin yksinkertaisen kaunis!

Arkirakkaus kirjoitti...

Pia: Ne leggarit on tosi kivat, uskon että ovat hyvät jalassa. Juuri kyseiset leggarit ja Papun metsänpoikanen huppari on sellaiset joita mietin omaan vaatekaappini.

Menen kurkkaamaan kuvat heti. Harmi jos 140cm tytölle ei saakkaan enää tuota mekkoa.

Katariina: Musta kesää vasten on aika tumma, olisi ihana joku lempeämpi värikin. Hmm, mikähän olisi ihana?

Laura NauravaNappi: Siis juuri noin :D Yleensä sen sitten joutuu ostamaan pahimmillaan kalliimmalla kuin kaupasta :D