perjantai 10. huhtikuuta 2015

Halpa muutos...

 Pienen miehen oma nukkumanurkka on ollut kamalan valkoinen. Sängyn päällä oli hetken ajan Ikean sininen katos, mutta se piti ottaa pois kun kissat osoitti turhan paljon mielenkiintoa katoksen päälle hyppäämiseen. Valkoinen kaapinreuna, valkoinen seinä ja valkoinen sänky. 
 
Jotain piti keksiä, mutta mitä? Sitten muistin. Minulla on jossain rullallinen liitutaulutarraa... Voisin liimata sen kaapinkylkeen ja silloinhan seinään voisi piirrellä mitä vaan kuvia. Ajatuksena oli ensin piirtää pilviä ja kuu, mutta kun keskimmäinen sanoi "äiti piirrä tommonen nalle niinku peitossa" niin piirsin sen. Tai ainakin yritin piirtää...
 
 Pilviajatus muistui mieleen kun tyttöjen kanssa askarreltiin. Leikkelin tyttöjen askartelujämistä pisaroita ja palloja, hurautin ne ompelukoneella kiinni mustaan pilveen. Maailman helpoin mobile.
 Ei oo enää vaan valkoista, mutta tuo mobile kyllä menee vaihtoon heti kun toinen työnalla oleva paperihässäkkä valmistuu.

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Aivan ihana on toi mobile!! Meinasin jo kysyä mistä olet sen hankkinut ennen kuin huomasin, että se olikin itse tehty. Pitää varmaan itsekin joskus koittaa tuollainen askarrella...

Ja mahtava idea tuo liitutaulutarra. Meillä sellainen on kodin väliovessa, johon voi raapustaa muistutukset mukaan otettavista tavaroista.

-Susanna / Colour Outside the Lines

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos Susanna. Tykkään valon ja varjon leikistä tuon mobilen kanssa, mutta haluan moniulotteisemman kuitenkin tilalle.

Liitutaulutarra on kyllä monipuolinen:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi hauska! :)

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Ihana toi mobile.Nyt sitten intouduinkin et pitäskö mun tehdä tommonen siitä kutistemuovista, vois kiiltää hauskasti läpi noi pisarat:)

Arkirakkaus kirjoitti...

Kutistemuovimobile saa tällä erää karvani pystyyn!! Piirsin varmasti viikon myyrä animaatioaiheista mobilea. Kutistin ne uudella kuumailmapuhaltimella ja sain läjän kuplivaa roskaa :D :D edellinen puhallin ku oli niinku hiustenkuivain ni tämä uus "vähä" yllätti. Mutta joo, suunnitelma kuullostaa hyvälle!!