torstai 25. kesäkuuta 2015

Alesta löytyneet...

Mulla on melko selkeät sävelet mitä alesta tahdon ostaa.
 
Nimittäin nämä Mainion Kivinen malliston housut oli listassa ihan ykkösenä. Luulin jo jääneeni ilman oikeaa kokoa, mutta onneksi käynti Metsolassa pelasti!
 Saman merkin alle menee toinenkin alehankinta. Mainio Viivanen housut. Ompelin tuosta alla näkyvästä Aarrekidin pöllökankaasta pojalle paidan ja tulipa kiva setti! Pyörittelen loppua kangaspalaa miettien, että teenkö peiton vai housut ja pipon vai koitanko "markkinoida" kankaan keskimmäisen tunikaan...
Tuota Kivinen jumpsuittia olen kuolannut myös, mutta en löydä mistään kokoa 86/92. Liekkö sitä sitten onkaan? Väri ainakin tuntuu olevan loppu...
 Postipojan huomassa on vielä yksi Mainion alelöytö, nimittäin tämä kaunis mekko esikoiselle. Ehkä keskimmäisellekkin voisi jotain tästä kuosista keksiä, mutta katsotaan nyt ensin millainen tämä mekko on livenä.
Alehankinta listalla on siis ollut housuja pojalle, mutta myös pitkähihaisia tarvittas. Mulla on tuolla kaapissa niiiiiin herkkuja t-paitoja odottamassa hellettä, mutta ei, ei tule helteet Ouluun. Siispä Metsolasta löytynyt Villervallan paita oli mieluinen tärppi. 
"Ruotsalaisketjujen" alesta ei mukaan tarttunut kuin kolme Newbie tuotetta ja nekin kaikki yksivärisiä paitoja. Niitähän tarvii.
Tytöille löysin Name It mallistosta ihanat housut, vähän tuommosta pomp de lux meininkiä, eikö? Yksi joutsenmekko jäi kaihertaan mieltä ja ehkä palaan Metsolaan katsomaan sitä uudelleen.
Ja niin, sieltä Pomp de Luxilta oikeastaan kaikki muut alehaaveet sitten olikin. Nuo Fleecetakit on niin syötävän suloiset, että toisaalta ihan kivakin kun sitä hellettä ei nyt ole :D Pomp de luxilta pikkumiehelle tuli parit housut ja yksi paita, mutta ei mitään erikoista.

Vielä listalla on yksi Molo Kidsin paita ja yksi Papun mekko, mutta muuten on alehankinnat minun osalta tehty. Niin no joo, Molon musta välikausihaalari oli listalla myös ja sen onnistuin löytämään huutonetistä uutena pilkkahintaan. 

Sitte voiski katsoa sitä toista listaa, nimittäin alehankinnat itselle. Siinä onkin vähä enemmän haastetta.

Oletteko te tehneet alelöytöjä?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mainio tuttavuus tuo Mainio.