maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kuin uudet!!

Viime viikolla tyyräsin ompelukoneet huoltoon ja odotin, että saisin ne takaisin kehuttavassa kunnossa. No mites kävi? Kesäkampanja hintaan ompelukoneen ja saumuri-peitetikkikoneen huolto maksoi 70€. Aikaa meni päivä, joten kauaa ei tarttenut ootella. Koneet kotiin saatua piti heti päästä testaamaan!! Ja uullalllaa, nehän toimii paremmin kuin uutena. Siis oikeasti. Miten voi huolto tehdä koneesta näin erilaisen? No ok, huollon setä totesi koneissa olleen yhtä jos toista säätömokaa, eli varmaan siksi ommel takkuili ja langat katkeili. Vaan eipä takkuile enää.
Toimivista koneista innostuneena löysin "hieman hukassa olleen ompelunilon" ja nyt kuulkaa ompelututtaa. Hempeä kukkakuosi päätyi tulevan ekaluokkalaisen takiksi. Ompelin kaveriksi röyhelöpipon ja minusta setti on mukavan raikas. Liiat värit äklöttää edelleen ja pohdin tähän valkoisia resoreita plus vetoketjua, mutta päädyin sitten kuitenkin näihin. Valkoisena tämä olisi ollut vielä raikkaampi, eikö?
Tytär rakastui takkiin oitis ja parit viimeistelyompeleet vielä puuttuu kun takki piti saada heti päälle.
  
 Pipo piti tehdä myös toisessa värissä ja takuulla teen näitä myös esikoiselle. Itsellekkin tottakait!
 Pikkumies sai tästä Andrea Laurenin karhukuosista pöksyt. 
Tiedättekö muuten kuka suomessa myy näitä Andrea Laurenin kuoseja? Saksasta löysin pari, mutta lisääkin pitää saada. Nämä on niin ihania etenkin just pienille pojille. 
Toki löytyy niitä muitakin ihanuuksia. Hukka kangas päätyi pienen paidaksi. Tämä on niin herkkukuosi!
Ihan yksikin hukka riittää. Tämän taisittekin jo nähdä?

Nyt on työnalla esikoiselle huppari. Ihanaa kun koneet toimii, ulkona vesisade ja mies lomalla!!

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihania vaatteita! Mikä kaava sulla on ollut tuossa hupparissa? Näyttää kivalta mallilta.

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos Ilona. Hupparin kaava on oma muokkaus paidan ja hupparin sekoituksesta, eli mitään valmista kaavalinkkiä ei valitettavasti ole.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania. Voiko tuollaisen pipon tilata sinulta?

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos. Valitettavasti en tee tilaustöitä. Facebookissa on useampikin pipon tekijä jotka löytyy esim. ommeltujen vaatteiden kirpparilta :)