torstai 27. elokuuta 2015

Kun pimenevät illat...

Elämme ihanaa aikaa. Elokuuta. Ulkona on lämmin, mutta ilmassa on jo syksyn tunnelmaa. Huomaa, että kiireisin kesä on jäänyt taakse ja jälleen on aikaa katsella kotonurkkia.
 Jotain pesänrakennusviettiä pukkaa joka vuosi tähän aikaan ja niin nytkin.
 Etsin netistä uutta keittiön mattoa kun sattumalta huomasin nämä Kotimo Designin kynttilät.  Nämä havut lähti empimättä tilaukseen. Ihania. 

Kynttilät, laakea tarjotin, käpyjä. Asetelmien ideat pursuilee päässä. Vai tarviiko nämä kaverikseen mitään? Olisiko kaunein pelkät kynttilät? Tai ehkä yksi kuviollinen kynttilä yksiväristen seassa.

 Mutta jos havut ei nappaa, nappaako eläimet? Tai tekstit? Upea lahjaideakin,

Miten kummassa minulla on jäänyt tämmöinen ihanuus huomaamatta aiemmin. Pitääkin tutkia, että onko heillä valikoimassa jotain muuta.

Värimaailma nyt ainakin on näiden osalta täydellinen!!

Niin, elokuu on jo pitkällä. Meillä on nykyään kaksi koululaista. Huisia. Olin postaamassa koulun aloituksesta pitkän kirjoituksen, mutta kirjoitus tuntui niin herkälle ja henkilökohtaiselle, että päätin jättää sen "pöytälaatikkoon" omaksi muistoksi. Mitä vanhemmaksi lapset käyvät, sitä enemmän heidän yksityisyyttä tahtoo varjella. Pikkumies täytti kaksi vuotta ja siitäkin kirjoittamisen suhteen vähän sama juttu. Tuo yksityisyyden vaaliminen sai minut miettimään, että onko tämä blogi enää ollenkaan minua varten.

Pysyttekö kyydissä vaikka tämä onkin tätä pintaliitoa?

8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä nuo nappais kaikki - suloisia!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä eräs vakkari lukuja joka arvoin kommentoi...sisustus ja ompelu postaukset kiinnostaisi 😊 eli ei haittaa vaikka et lastesi arjesta niin postaisikaan... Täällä ainakin ymmärretään että haluat lastesi yksityisyyttä varjella.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja ihania kynttiläitä 😊

Arkirakkaus kirjoitti...

No niitä onkin nyt tulossa kun tosiaan sisustuttaa vallan mahdottomasti! Ompeluksiakin valmistuu koko ajan ja just muistin, että osa onkin postaamatta.

Kiitos kommentista!!

Tiia kirjoitti...

Nuo ovat ihania! Taitavat olla samoja, mitä Prismasta olen joulunaikoihin (ja ystävänpäivän hujakoilla) ihaillut teemaan sopivin tekstein.

Pintaliito kelpaa! Arjen keskellä kävisi liian raskaaksi lukea hyvinkin yksityiselle tuntuvaa tekstiä, nämä on mukavia ja nopeasti selattavia juttuja sen yksityisen keskellä.

Oma esikoinen täyttää ensi viikolla 6 ja kovasti hänenkin asioitaan mietin, että mitä viitsii enää julkaista. Kuvat hänestä poistan tulevaisuudessa, jos hän niin tahtoo, tekstin olen pyrkinyt pitämään sellaisena, etteivät esim. hänen tulevat koulukaverinsa pääse häntä niistä kiusaamaan. Meidän blogista ei siis kakka- eikä räkäjuttuja löydy :) Joskus olen jossain blogissa nähnyt lähikuvan pienen lapsen räkäävaluvasta nenästäkin, kun oli flunssakausi menossa... huh huh :)

Anonyymi kirjoitti...

Just tuollaiset kynttilät ostin lahjaksi, aivan ihania kaikki!

Mukana pysytään!

Amy

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos!! Joo josssin vaiheessa olisi parempi jättää sisältä tuottamatta jos laatu on räkäinen nenä :D

Arkirakkaus kirjoitti...

Tämä on kyllä niin huippu lahjaidea!

Kiitos mukana olosta!!