lauantai 1. elokuuta 2015

Tähtiä...

Silverjunglella on ihania tähtivaatteita. Tilasin ennen reissuunlähtöä pojalle pari juttua ja eilen sain ne viimeinkin kotiin.

Neulehuppari on tulevaa syksyä ajatellen täydellinen. Niin upea päällä, että tulee takuulla olemaan yksi lempivaatteista.

Silverjunglen pipot on olleet meillä tykättyjä. Hyvän mallisia ja nättejä. Tämä sopii pojan mustaan Molon välikausipukuun ihan huippu kivasti.
Lisää tähtiä...

Yksi juttu aavistuksen ottaa päähän. Se, että tilaukseni jälkeen nettikauppaan tuli entistä parempi ale ja nyt vaatteille ei jää hintaa enää mitään. No hieman lohdutti, että monet jutut oli siinä vaiheessa loppu, eli ilman oisin jäänyt. Teille vinkki, että esim neulehuppareita on vielä hyvin jäljellä, eli jos tarvetta on niin kurkatkaa Silverjunglen nettikauppa TÄSTÄ KLIK.
Frillajoogat tytöille kahdessa värissä ja itsellekkin tottakai mustat. Viisien samanlaisten housujen osto kyllä kertoo, että nämä on ihan parhaimmat kotihousut. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko saada tuollaanen tähtihuppari.pitääkö koot paikkansa?

Arkirakkaus kirjoitti...

no esim tuo koko 86/92 on just hyvä 92 kokoiselle pojallemme. Eli hyvin pitää paikkaansa. Eivät ainakaan ole pientä mitoitusta.

Amalia kirjoitti...

Samoja löytyy meiltäkin. Mitenköhän meidän tilaus ei oo vielä tullu... :/

Arkirakkaus kirjoitti...

Heillä on vissiin nyt paha tilausruuhka. Oletko saanut seurantatunnuksen? Mulla meni paketin saantiin kolmisen viikkoa, että hidasta on.

Toivotaan, että tulee pian. Kyllä näitä kannattaa odottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Meidän koossa oli kaikki loppunut :(

Fattiga Maman kirjoitti...

Meilläkin on Silverjunglen mustat tähtihousut ja pinkki tähtipaita, ja ne ovat olleet kovassa käytössä. Ja näyttävät vieläkin uusilta! Suosittelen