sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Metsäneläimiä pienelle pojalle...

Lindex on tänä syksynä tarjonnut lapsille sellaista muotia, että ei ole ollut vaikeaa tehdä ostopäätöksiä. Koulujen alkamisen aikaan tytöille oli tarjolla ihania sulkavaatteita ja en liioittele yhtään kun sanon, että mallisto löytyy meiltä kokonaisuudessaan, joka värissä ja parhaimmillaan tuplakoossa. Jopa minä itse ostin itselleni lastenpuolen sulkahousut kun tykästyin hopeasulan kimmellyksiin mustissa collareissa. Sitä kun on mittaa häthätää 160cm niin voi shoppailla ajoittain lastenpuolellakin. 
No nyt myyntiin tuli jotain niin ihanaa pojille, että hullaannuin täysin. Tai siis tämähän on itseasiassa melkoisen unisex mallisto, että ei nämä söpöläiset pelkästään pojille ole.
 
Poikamme on jo hippusta vaille 90cm pitkä, mutta hänelle menee vauvapuolen 86 vaatteista jotkut. Niinpä pääsin shoppailemaan kahden puolen rekeille.
Housut taasen on isompien poikien puolelta, eli näissä on kokoja 92cm - 122cm. Housujen kanssa samaa väriä oli myös collegepaita tuolla karhun kuvalla.
Näitä paitoja on sekä vauvapuolella, että isompien poikien puolella.
 Babypuolelta, isompien puolella on samaa kuosia leggarit tytöille. Myös kuosin paitoja on koossa 92-122cm ja niitä oli ainakin Ideaparkissa tyttöjen puolella.
 Ihania jarrupohjasukkia.
 Ja ylivoimaisesti malliston ihanin juttu. Kettupaita. Tämä löyty Zeppeliinistä, mutta en tiedä miltä osastolta sieltä sillä mieheni haki tämän.
Vauvapuolella oli myös ihania sukkia. Poikamme jalka on kyllä isompi kuin sukkien koko, mutta jos ei nämä veny, laitetaan odottamaan kummipojan kasvua. Vaatteita haaliessa huomasin, että sarjaan on myös pari naamiota. Sain niistä lastenhuoneen tauluidean, eli naamiot päätynee pojan huoneeseen kehyksiin. 

Mitäs te pidätte? Aiheena syksyinen metsä ja eläimet on kyllä niiin nähty, mutta toteutus on nyt ihana. Raikas, hillitty ja ihanan monipuolinen.

6 kommenttia:

Hansu - Valkoisen kartanon elämää kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Harmi, kun omat alkaa jo olla vähän isoja tällaisiin ja varsin kriittisiä vaatevalintojen suhteen.

Mia kirjoitti...

Lindexillä on nyt paljon ollut kaikkea ihanaa! Minä voisin Olivian vaatettaa pelkästään Lindexiltä, laatu on ollut hyvä ja vaatteet ihan meidän tyylisiä. :)
Pienille pojillekin olisi vaikka mitä ihanaa, eli juuri noita mitä oletkin ostellut.
Isoille pojille ei oikein ole sitten mitään.

piitzi kirjoitti...

Ääää onkohan mitään nuista enään jäljellä kun itse pääsen shoppailemaan. Tuossa ideaparkin Lindexillä on ollu minusta aika suppea valikoima. Eihän tuone olis kuin puoli kilsaa mut en nuitten ipujen kanssa jaksa lähteä shoppaamaan :p

Jonna kirjoitti...

siis aivan ihania kettukuteita! <3
Lindexillä on muutenkin mielestäni parantunut lastanvaatevalikoima huomattavasti siitä mitä oli ennen,
voisin ostaa meidän neidille vaatteet pelkästään sieltä,
aivan ylisöpöjä!<3

Anonyymi kirjoitti...

Missäs luuraat?
Kovasti jo postauksia odottelen...

Magdaleena / magdan kotona kirjoitti...

Hahaa, meiltä löytyy myös näitä lindexin vaatteita. Ei vaan voinut vastustaa :D