lauantai 21. marraskuuta 2015

Joulun kauneutta...

Ouluun saatiin vihdoin ja viimeinen pikkupakkanen ja lunta. Oi miten kaunis valkoinen maa onkaan. Tänään on siis täydellinen päivä kaivaa esille joulujuttuja. 
Kurkataanpa mitä ihanaa olen löytänyt jouluiseen kotiimme.
Meidän joulun koristeteema on tänä vuonna punavalkoinen, kimallus ja sulat. Haluan kotiin kaikkea ihanaa kimmeltävää ja nuo hiutaleet totisesti on sitä. 
Kävyt odottaa kimallesuihketta ja kuusta. Sitä en sentään ole vielä laittamassa, mutta muuten koti saa päivä päivältä enemmän jouluista ilmettä.
Sohva saa päälleen pehmoisen karvaviltin ja punaisen huopapeiton kylmien iltojen iloksi.
Kimallusta mukaan tuo hopean hohtoiset sulkatyynynpäälliset, näitähän voisi pitää läpi vuoden?
Punaisia tyynyjä kaveriksi...
 Ja pöydille palamaan sulkakynttilöitä. Ehkä punaisia kimallehelmiä ihan pari tuonne tarjottimelle...
Tai sitten pari kaunista joulupalloa kynttilöiden sekaan?
 Ja niin, niitä sulkia. Tiesittekö, että kaupassa myydään lasisia palloja joihin voi itse laittaa sisälle mitä tahtoo. Ajattelin tilata näiden valmispallojen kaveriksi muutaman tyhjän lasipallon, laittaa sinne sisälle hopea glitteriä ja sulkia.
 Sulkakoristeita on tosi vähän näkynyt, mutta jotain kuitenkin on löytynyt. Kissat muutes arvostaa tätä teemaani. Askartelin höyhenistä kranssin ja kissakaksikkoni päätti seuraavana yönä muokata kranssin vähän pelkistetymmäksi...
 Sitte sitä punasta pikkusen...
 Ruokapöytä saa ylleen valkoisen sulkaliinan. 
 
Ostin myös punaisen pellavakaitaliinan siihen kaveriksi, mutta jotenkin tuo hopeanhohto silti miellyttäisi enemmän. Ehkä joulupöytä voisi saada punaista väriä serveteistä ja kynttilöistä?
 Tai sitten laitan sen punaisen ja sen päälle näitä hopeanhohtoisia sulkia? Tai ehkä pidän nyt vaan pelkkää kaitaliinaa?
Leipomistakaan ei oo pakko alottaa vielä kun tuoksukynttilät hoitaa hyvän tuoksun. Tosin leipominen on just sitä mukavaa hommaa, mutta kuka veisi kaikki ne kalorit mennessään...
 Sitä kuusta ootellessa joulupallot voi laittaa vaikka tuonne. Patterilla toimivat ledilamput on kyllä loistava keksintö.
Että tämmöstä. Kyllä näistä vielä nätti joulukoti aikaan saadaa. Lastenhuoneissa sitten seikkailee pukit ja tontut ym. lumiukot, että sinne tämä harmoniani ei yllä. Jotenkin ihanaa, että jokaisessa huoneessa voi hullutella omiaan ja silti kaikki sopii yhteen: jouluun.

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ihana postaus!!!!Oot kyllä löytänyt tosi kauniita koristeita.Meidän joulu taitaa olla tänä vuonna valko hopeinen, pienellä ripauksella punaista. Oon samoilla linjoilla,että tontut saa rellestää tänä jouluna lasten huoneissa ja yläkerrassa.Onneksi niillekkin on sopiva paikka=)

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos Ulla :)